AV- og udstillingstekniker til afvikling af events og udvikling af udstillinger

Du er en service-minded, kvalitetsbevidst tekniknørd med lyst til fast løn og langtidsplanlægning. Vi er en not-for-profit-organisation, der formidler arkitektur gennem udstillinger og aktiviteter. Vores tre AV-teknikere mangler en innovativ kollega, der kan give input til udstillingsteamet samt deltage i vores drift og afviklingen af møder og konferencer.

For Dansk Arkitektur Center, DAC, er det vigtigt, at så mange som muligt engagerer sig i udviklingen af arkitektur og design. Vores opgave som nationalt arkitekturcenter og international kulturattraktion er gennem udstillinger, ture, events, læring og fysiske og digitale netværk at dele viden om en bæredygtig udvikling af vores fysiske rammer for liv.

Udstillingerne retter sig mod kulturgæster med interesse for arkitektur. Vi gør os særligt umage for at formidle til børn og unge, og lægger vægt på, at man ikke behøver at være ekspert på området for at få en god oplevelse. Vores arrangementer, for eksempel talks og debatter, retter sig ofte mod et mere specialiseret publikum.

DACs store konferencesal har en moderne, veludstyret teknikerbro, hvorfra vi afvikler ofte komplekse møder med mange streaminger, indslag live og på skærm.

DAC er certificeret som Green Attraction med fokus på cirkularitet, klimaaftryk mm.

Om jobbet

Som AV- og udstillingstekniker deltager du i både planlægning og afvikling af konferencer, møder og arrangementer samt udviklingen og driften af DACs udstillinger. Dine løsningsforslag og kreative input er ikke bare velkomne men helt nødvendige for at vi kan levere den unikke kvalitet, vi er kendt for. Der er tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, herunder også aften og weekend. Vagterne planlægges op til 6 uger frem i tiden.

Om dig

Som AV- og udstillingstekniker i DAC kommer du til at have kontakt med mange mennesker: kolleger, gæster, samarbejdspartnere. Så vi leder efter én med gode samarbejdsevner og sans for service. Vi ser gerne, at du har erfaring med udstillingsteknik der er ’state-of-the-art’, og kendskab til konferenceafvikling vil være en fordel.

Om os

DAC holder til i BLOX ved havnefronten i centrum af København.

Vi lægger vægt på samarbejde og faglighed og deler glæden ved at møde gæster, deltagere og brugere i øjenhøjde i formidlingen af arkitektur, design og det byggede miljø. Vi prioriterer arbejdsmiljøet og er gode til at fejre sammen.

Sådan søger du

Hvis du har spørgsmål til jobbet som AV- og udstillingstekniker, kan du kontakte AV-koordinator Patrick Löfgren Siech pasi@dac.dk eller Chef for IT & Teknisk drift Peter Wahlstrøm pw@dac.dk.

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning til job@dac.dk snarest muligt. Skriv ’AV- og udstillingstekniker’ i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig.