Byens sjæl

AfterDAC

Dato

24. juni 2021

Tidspunkt

18.00 – 19.30

Pris

Standard
DKK 95.00
Standard med aftensmad i DAC Café
DKK 230.00
Klub-pris
Gratis
Klub-pris med aftensmad i DAC Café
DKK 121.50
Vælg billet

Kom til AfterDAC, når digter Søren Ulrik Thomsen og sangerinde Katinka Bjerregaard i samtale med Ane Cortzen indkredser byens sjæl.

Den sidste torsdag i hver måned inviterer vi til fordybelse og nydelse. Ane Cortzen er vært og på scenen kan du opleve aktuelle gæster i en samtale om kunst, arkitektur, by og kultur. Der er også rig mulighed for at tage en tur igennem vores udstillinger, som er åbne til kl. 21. Her kan du få en snak med vores formidlingsværter.

Søren Ulrik Thomsen og Katinka Bjerregaard

Vi har inviteret to af tidens bedste sproglige fortolkere af det levede liv til en samtale om byens sjæl. Hvad er det, byen kan? Og hvad er det, byen gør ved os? Både Søren Ulrik og Katinka formidler det rå og det uperfekte – og begge finder skønheden i det upolerede. I deres poesi og sangtekster behandler de hver især eksistentielle spørgsmål som de viser sig i fortællingen om hverdagen.

Program

 • AfterDAC-baren er åben fra kl. 16.30 
 • Samtale, oplæsning og sang i Salen kl. 18.00–19.30
 • Mulighed for middag i Caféen fra kl. 19.30
 • DAC lukker kl. 21.00

Arrangementet er gratis, når entréen er betalt. 

Middag

  Denne aften serverer DAC Café en særlig torsdagsmenu efter AfterDAC. Middagen kan nydes fra kl. 19.30.

  Vælg imellem: 

  • Stegt kalveinderlår fra Grambogård med lynstegt bladbede, karamelliseret puré på blomkål, crudité af lilla blomkål og relish på grønne tomater og estragon. Serveret med skysauce, nye knuste kartofler og hjemmebagt brød.
  • Dansk blomkål i flere variationer, spinatpuré, lynstegt bladbede, nye ærter og grøn tomatrelish med estragon. Serveres med nye knuste kartofler og hjemmebagt brød.

  Ønsker du at spise i DAC Café, skal du vælge billettypen, der indeholder den ret du ønsker. Husk at reservere bord.

  Husk et friskt coronapas!
  Når du deltager i et event i DAC, sørger vi altid for at der er god plads i lokalet, og vi tilpasser vores rammer, så vi lever op til krav og anbefalinger.