DAC Arkitekturløb – Copenhagen Light Festival

DAC Arkitekturløb

Dato

17. februar 2023

Tidspunkt

18.30 – 21.00

Sæt lys på løbetøjet og kom med ud i det vintermørke København, når vi sammen med Copenhagen Light Festival og Dansk Atletik Forbund d. 17. februar kl. 18:30, sætter gang i DAC Arkitekturløb – Copenhagen Light Festival på Bryghuspladsen.

Sammen løber eller går vi den ca. 8 km lange rute, der går forbi en række af Lysfestivalens unikke og storslåede lysværker. Der er ikke tidtagning og du kan derfor opleve lysværkerne og lyset langs ruten i dit helt eget tempo.

Når du afhenter dit startnummer, får du udleveret en batteridrevet LED-lyskæde fra Sirius, som du kan bære under løbet. Du bliver en del af et lysværk i bevægelse, der fejrer det københavnske nattemørke med lys.

Efter løbet kan du tage lyskæden med hjem, og sprede lys og stemning. Har du lyst til at sætte yderligere præg på det levende lysværk, kan du udsmykke dig selv med af andre lyseffekter, og være med i konkurrencen om den bedste individuelle lysudsmykning.

Når du er kommet i mål på Bryghuspladsen, vil der være musik, varm suppe og drikkevarer fra Royal Unibrew. Hvis du gerne vil have den officielle Lysløbs T-shirt, kan den tilkøbes. T-shirten er fra Craft i 100% genbrugt polyester.

T-shirten koster 150 kr. og skal bestilles senest den 7. februar.

Sparta er teknisk arrangør på DAC Arkitekturløb – Copenhagen Light Festival.

×
×