DAC Arkitekturløb København

DAC Arkitekturløb

Dato

2. juli 2023

Tidspunkt

10.00 – 14.00
Kom og vær med når DAC Arkitekturløb København løber igennem Arkitekturhovedstaden søndag den 2. juli 2023 kl. 10. Arkitekturløbet giver dig en helt særlig mulighed for at løbe eller gå igennem museer og bygninger, som normalt er lukket for løbende gæster. I år indgår en række særlige steder i ruterne, i anledning af World Capital of Architecture.

DAC Arkitekturløb er et motionsløb, men ikke helt, som du kender det. Til Arkitekturløb får du nemlig mulighed for at løbe gennem normalt lukkede passager, på stier og trapper, i haver og parker, historiske bygninger og smukke museer – uden tidtagning. Løbet er for dig, der elsker at gå eller løbe igennem byen. Løbet afvikles i samarbejde med løbeklubben Sparta.

I år er København verdens Arkitekturhovedstad, World Capital of Architecture og det vil smitte af på ruterne som i år er 5 km løb eller gang og 10 km løb, + passage igennem kulturinstitutionerne.

Løbet sættes i gang på Vester Voldgade ved BLOX og I kommer i mål igen på Søren Kierkegaards Plads. Her byder vi på drikkevarer fra Royal Unibrew, kaffe og the samt en sandwich eller wrap.

Praktisk

Under løbet er der taskeopbevaring i Dansk Arkitektur Center, med indgang fra Bryghuspladsen foran BLOX bygningen.

Kort inden løbet udsendes nærmere information om afhentning af startnumre og løbe T-shirts.

Løbstrøje

For at begrænse spild skal løbstrøjer tilkøbes. Når du tilmelder dig, har du mulighed for at tilkøbe en specialdesignet løbe T-shirt. T-shirten koster 150 kr. i tilkøb til billetten.

×
×