Desire for a New Society: Designing the Bridge to an Irresistible Future

Dato

10. september 2024

Tidspunkt

12.00 – 18.30

Pris

Voksen
Gratis
Hvad kræver det at starte en inkluderende og forandringsskabende bevægelse? Hvilken rolle spiller æstetikken i den grønne omstilling? Og kan netop de indsigter hjælpe med at bane vejen for en uimodståelig og cirkulær fremtid?

Vi har brug for, at alle er med, hvis vi skal sikre menneskers, arters og planetens overlevelse. Men hvordan skaber man en mangfoldig og inkluderende bevægelse, og hvad skal der til for at inspirere til forandringer på tværs af nationer, professioner og generationer? Det er præcis, hvad EU-projektet Desire – Designing an Irresistible Circular Society har udforsket over de sidste to år. Du er inviteret med, når vi deler projektets læringer og udforsker, hvordan de kan bidrage til en bedre fælles fremtid. 

Oplev en dag fyldt med inspirerende aktiviteter: Hør fra projektpartnerne, når de deler værdifulde erfaringer og deltag i interaktive workshops. Vi inviterer dig til at dykke ned i visionen om et cirkulært samfund og opdage de innovative ideer, der er opstået fra projektets arbejde. 

Uanset om du er beslutningstager, professionel inden for byggeri og byudvikling, en del af New European Bauhaus-bevægelsen selv, eller blot nysgerrig på social og bæredygtig forandring, er denne begivenhed for dig. Deltag, hvis du ønsker at udvide dine perspektiver og blive udstyret med praktisk viden om, hvordan man lægger grundlaget for en uimodståelig fremtid

Program:

12.00: Ankomst og let frokost

12.30 – 17.30: Paneldiskussioner, workshops og performance

17.30: Tak for i dag

17.40 – 18.30: Netværk og drinks

Mere info følger.

 Om Desire – Designing an Irresistible Circular Society

Desire eksperimenterer for at skabe bæredygtige, inkluderende og attraktive løsninger i det byggede miljø. Projektet er drevet af viden fra otte byudviklingsprojektet på tværs af Europa og er en del af New European Bauhaus-initiativet. 

Desire er støttet af EU. Synspunkter og holdninger, der kommer til udtryk, er udelukkende forfatterens/forfatternes og er ikke nødvendigvis udtryk for Den Europæiske Unions eller CINEAs officielle holdning. Hverken den Europæiske Union eller CINEA kan holdes ansvarlig herfor.

Foto: Benjamin Hesselholdt

 

 

×