Er arkitektur for alle?

AfterDAC

Dato

8. december 2022

Tidspunkt

17.30 – 19.00

Pris

Voksen
DKK 115.00
Voksen (DAC Klub)
Gratis

Kan arkitekturen samle os? Kom og vær med, når vi zoomer vi ind på den arkitektur, der igennem 100 år har tegnet Danmark og formgivet rammerne for vores fortid, nutid og fremtid.

Med udgangspunkt i udstillingen ’Vores arkitektur’ og Vilhelm Lauritzens tegnestues arbejde undersøger vi, hvordan bygninger og mennesker, funktion og design kan gå op i en højere enhed og skabe arkitektur for alle. 

I mere end 100 år, er Velfærdsdanmark blevet bygget op med bl.a. lufthavne, hospitaler, musikhuse, skoler, arbejdspladser og boliger…. alt det der skaber rammerne for vores hverdag. Målet har været det fælles bedste – bygninger der passer til vores forskellige livssituationer og lever op til de behov, vi forventer et moderne samfund skal kunne tilbyde. 

Til at folde arkitekturen i Velfærdsdanmark ud, har vi inviteret arkitekt og adm. Direktør i DAC, Kent Martinussen. Sammen med musiker, forfatter og samfundsdebattør Benjamin Koppel vil vi dykke ned i Velfærdsdanmarks arkitektur i en samtale modereret af Ane Cortzen.

Denne aften taler vi også om, når det IKKE lykkes. Når arkitekturen IKKE skaber rum til de mennesker, den er skabt til.  

Om AfterDAC

Hver måned inviteres du til en aften med perspektiv og fordybelse. Programchef i DAC Tanya Lindkvist er vært og Ane Cortzen er moderator for en samtale om kunst, arkitektur, by og kultur.

Før og efter samtalen kan du tage en tur igennem vores udstillinger. Her er DACs udstillingsværter parat til at tale med dig om udstillingen. DAC Café er åben og serverer torsdagsmiddag med udsigt ud over byen.

Program

  • AfterDAC-baren er åben fra kl. 17.00
  • Samtale kl. 17.30-19.00
  • Mulighed for middag i DAC Café fra kl. 19.00
  • DAC lukker kl. 21.00 

Arrangementet er gratis, når entréen er betalt.

Middag

Denne aften serverer DAC Café en særlig torsdagsmenu efter AfterDAC. Middagen bestilles på forhånd sammen med AfterDAC billetten – så reserverer vi automatisk bord til dig i DAC Café kl. 19.00. Gæster uden madbillet kan spise i Caféen, hvis der er kapacitet.

Menu – vælg imellem: 

  • Fisk: Stegt lyssej med syrlig enebær sauce med glaserede beder, solbær, græskar og selleri.
  • Vegetar: Økologisk lun bederet med peberrod, græskar, muskat og selleri. Hertil svampe og enebær.

Bemærk: Middagen kan nydes fra kl. 19.00.

Er du klubmedlem? 

Som medlem af DAC Klub har du gratis adgang til AfterDAC. Men du skal booke billet. Log ind med din e-mail og få adgang til klubpriser. Klubmedlemmer kan tage lige så mange gæster med, som klubkortet angiver. 

×
×