Kom til AfterDAC med professor og forfatter Morten A. O. Sommer og formidlingschef i Bolius, Kristine Virén om, hvordan dine handlinger påvirker klimaet.
Bogaktuelle Morten A.O. Sommer er dykket ned i en række konkrete hverdagsvalg vi alle træffer: Lige fra temperaturen i vores bolig, til om vi køber økologiske kartofler. Han har studeret, hvad der er det mest bæredygtige valg. Og nogle ting kan måske godt overraske – at det f.eks. er mere bæredygtigt at tage fly til Bergen end at køre i bil, hvis man altså er færre end tre i bilen.
Kristine Virén har i mange år været fast deltager i DR-programmet Hammerslag og har derigennem besøgt rigtig mange danske hjem. Hun er boligeksperten der, igennem sit arbejde i Bolius, prøver at give os konkrete råd til at træffe de mest bæredygtige valg, når det handler om vores bolig.
Vi tager fat på spørgsmålet: Hvad forhindrer os egentlig i at leve mere bæredygtigt? Har vi brug for mere viden for at kunne træffe bedre valg? Eller er det helt simpelt: At de bæredygtige valg føles som at give afkald. F.eks. på flyrejser, kød, og på bilens komfort?
Program
- 17.30/18.00: Mulighed for middag i DAC Café
- 19.00: Omvisning i Vandet kommer udstillingen
- 20.00-21.30: Samtale i Salen
Læs mere om udstillingen her
AfterDAC er gratis, når entréen er betalt, men du skal bestille billet på forhånd. Klubmedlemmer er gratis, men skal også reservere billet. Bliv medlem af DAC Klub her.
Om AfterDAC
AfterDAC er en aften med perspektiv og fordybelse. Arkitekt og TV/radiovært, Ane Cortzen, styrer os sikkert igennem en samtale med inviterede gæster om kunst, arkitektur, by og kultur. DAC Café serverer torsdagsmiddag, inden samtalen, med udsigt over havnen. Køb din madbillet, sammen med din entrébillet. Billetten giver også adgang til alle husets aktuelle udstillinger. Her står vores værter parat, til at tale om udstillingen med dig.
Arrangementet er gratis, når entréen er betalt. Der skal bestilles billet på forhånd. Klubmedlemmer skal også logge ind og booke plads.
Torsdagsmiddag
Denne aften kan I spise middag i DAC Café før AfterDAC! Middagen koster 175 kr. og bestilles på forhånd. Vælg, hvornår du gerne vil spise: kl. 17.30 eller 18. Så reserverer vi automatisk bord til dig i DAC Café.
Vælg imellem:
- Torsk, danske jordskokker, svampe fra Funga farm og sprød grønkål. Hertil biodynamiske perlebyg fra Aurion og letrøget sauce
- Friterede jordskokker, knoldselleri, svampe fra Funga farm og sprød grønkål. Hertil biodynamiske perlebyg fra Aurion og letrøget sauce
Serveres med hjemmebagt brød og pisket smør
Er du medlem af DAC Klub?
Som medlem af DAC Klub har du gratis adgang til AfterDAC. Men du skal booke billet. Log ind med din e-mail og få adgang til klubpriser. Klubmedlemmer kan tage lige så mange gæster med, som klubkortet angiver. Er du ikke medlem, kan du blive det her.