Familieværksted

Børn og familie

Åbent

Weekender kl. 11-16

Pris

Børn kommer gratis ind i DAC. Men husk, at børn skal være ledsaget af voksne, under hele besøget i DAC.
Tilmelding er ikke nødvendig.

Vi har brug for naturen – også i vores byer. Kig forbi DACs Educatorium, hvor vi undersøger naturen omkring os og gør byen til et grønnere sted. Lav et plantetryk af planter fra lokalområdet eller tril frøbomber, så du kan sprede budskabet og blomster rundt i byen!

Kom ind i familieværkstedet i Educatorium, hvor DACs værter hjælper jer i gang med kreative aktiviteter, der kobler sig på vores aktuelle udstilling Copenhagen in Common.

Gå på opdagelse i udstillingen, oplev nutidens København, og arbejd i værkstedet for at gøre fremtidens København til et grønnere sted.

Lav et lystryk af plantedele

Bliv klogere på byens forskellige plantearter, når vi undersøger lokale plantedele og viser den dyrebare natur frem gennem blå lystryk. Lystrykket bliver til et smukt billede, som du kan tage med dig hjem eller forære i gave til én, du holder af.

Under aktiviteten vil DACs værter hjælpe dig godt i gang med tryk-teknikken ’cyanotypi’. Det er den teknik, vi bruger, når vi på magisk vis tryller de flotte tryk frem af byens forunderlige planter!

Spred grøn glæde med frøbomber

Gør vores by til et grønnere sted og hjælp byens bier, sommerfugle og insekter igennem byens asfaltjungle! I familieværkstedet triller vi frøbomber, så du kan sprede flere blomster rundt i byen. Frøbomberne pakkes ind, så du kan give din grønne gave videre til din altan, din ven eller byens grøftekanter.

Det er gratis at deltage, når entréen er betalt. Børn skal være i følgeskab med en voksen.

Værkstedet kræver ingen tilmelding.