Lav julestjerner og tryk julekort med byens vintergrønne planter

Børn og familier

Dato

Hver lørdag og søndag

Tidspunkt

11.00 – 16.00

Pris

Gratis (når entréen er betalt)

Skab hyggelig julemagi med hele familien i DACs Educatorium. Sammen kan I lave julekort med lystryk af byens gran og kristtjørn, folde julestjerner af farverige udstillingsplakater og trille frøbomber, som pakkes smukt ind i dit eget design.

Besøg juleværkstedet i vores Educatorium, hvor DACs værter hjælper jer i gang med kreative aktiviteter. Sammen kan I blive klogere på de grønne planter på Københavns kirkegårde, når vi undersøger stedsegrønt og skaber fine blå lystryk. Lystrykket bliver til et smukt billede, der kan bruges som julekort eller som gave til én, du holder af.

Under aktiviteten vil DACs værter hjælpe jer godt i gang med trykteknikken ‘cyanotypi’. Det er den teknik, vi bruger, når vi på magisk vis tryller de flotte tryk frem af kirkegårdenes forunderlige planter.

Fold julestjerner og spred grøn glæde

I kan også gå ombord i andre kreative aktiviteter, der helt sikkert vil skabe juleglæde. Sammen kan I folde julestjerner af DACs farverige udstillingsplakater og pynte smukt op til jul derhjemme.

I kan også trille frøbomber, som kan bruges til at sprede flere blomster rundt i byen. Frøbomberne trilles ind i små pakker, som I selv kan dekorere til den perfekte grønne julegave til familiens onkler, tanter og bedsteforældre – helt klar til at gøre byen grønnere og hjælpe byens bier, sommerfugle og insekter ud af vinterhiet, når foråret igen melder sin ankomst.

Det er gratis at deltage, når entréen er betalt. Børn skal være i følgeskab med en voksen. Værkstedet kræver ingen tilmelding.