I udstillingen Genbrug! vises bud og løsninger på, hvordan bevaring og genbrug kan være fremtidens byggemetode. Kom til AfterDAC og mød arkitekt Søren Pihlmann og direktør i DAC Kent Martinussen, når de sammen med vært Ane Cortzen folder ud, hvordan fremtidens arkitektur kan se ud. Hvordan bliver arkitekturen, hvis vi vælger at bevare og transformere, frem for at rive ned og starte forfra?
Denne aften stiller vi skarpt på Build of Site – Danmarks bidrag til Arkitekturbiennalen i Venedig 2025. Her vender arkitekt og kurator Søren Pihlmann arkitekturen på hovedet og spørger: Kan vi bygge videre uden at bygge nyt? Mød også DACs direktør Kent Martinussen, når de sammen udfolder fortællingen om ombygningen af den danske pavillon: Her genbruges alle elementer og gives ny betydning i det danske bidrag til Biennalen.
Siden 2004, har Dansk Arkitektur Center været kommissærer på den danske pavillon under Arkitekturbiennalen i Venedig, udpeget af Kulturministeriet. Til hver biennale vælges en kurator, der har det overordnede ansvar for udstillingskonceptet. I år er Søren Pihlmann kurator for det danske bidrag. Læs mere her.
AfterDAC er en aften med perspektiv og fordybelse. Her inviteres du indenfor til en samtale om kunst, arkitektur, by og kultur. Ane Cortzen er vores vært, der binder det hele sammen.
Aftenens program:
- 17.30/18.00: Mulighed for middag i DAC Café
- 18.30-19.00: AfterDAC baren er åben
- 19.00-20.00: Samtale i Salen med Ane Cortzen og gæsterne Kent Martinussen og Søren Pihlmann
- 20.00-20.30: AfterDAC baren er åben
- 21.00: DAC lukker
AfterDAC er gratis, når entréen er betalt, men du skal booke din billet på forhånd. Klubmedlemmer kan deltage gratis, men skal også reservere billet. Bliv medlem af DAC Klub her.
Torsdagsmenu
Spis aftensmad i DAC Café inden samtalen. Middagen koster 175 kr. og bestilles på forhånd. Vælg, hvornår du gerne vil spise: kl. 17.30 eller 18. Så reserverer vi automatisk bord til dig.
Samtalen begynder kl. 19.00 i Salen.
Vælg imellem:
- Æbleglaseret svin fra Birthesminde, letrøget kærnemælksdressing.
- Tempura-friterede koralsvampe fra Funga farm, letrøget kærnemælksdressing.
Begge retter serveres med krydret spidskålsråkost, danske kikærter og hjemmebagt brød med pisket smør.
AfterDAC er gratis, når entréen er betalt, men du skal bestille billet på forhånd. Klubmedlemmer kan deltage gratis, men skal også reservere billet. Bliv medlem af DAC Klub her.