Kulturnat i DAC

Børn og familie

Dato

14. oktober 2022

Tidspunkt

18.00 – 00.00

Fra kvindelige forbilleder til månearkitektur. Kom til Kulturnat i Dansk Arkitektur Center, hvor vi byder på et spækket program. Bliv klogere på arkitekturens stærke kvinder, lær at dj’e med Female Future Sounds eller design dit eget månehabitat i LEGO®.

Dansk Arkitektur Center inviterer indenfor til Kulturnatten, der byder på en festlig fejring af kvindelige forbilleder. Udforsk den anmelderroste udstilling ’Kvinder skaber rum’, der hylder de ofte oversete kvinder i dansk arkitektur. Lær at dj’e med Future Female Sounds eller design dit eget tapet inspireret af Kvindernes Bygning. Du kan også lære mere om 3D print i forbindelse med udstillingen ’A Space Saga’. Her tager vi også hul på efterårsferiens store byggeworkshop, hvor du kan bygge din egen månearkitektur i LEGO®. Mød også MotorMille fra DR, der kommer forbi og sætter fart i festen.

 

Program

18.30-19.00 MotorMille

MotorMille er om nogen et kvindeligt forbillede for børn. Hun viser, at store maskiner og fart over feltet også er for piger. Til Kulturnatten i Dansk Arkitektur Center kommer hun forbi vores Sal og laver et show med musik, dans samt sjov og ballade!

 

18.00-22.00 Design dit eget tapet!

Mønstre, dyr, blomster – tapeternes verden er uendelig stor og fascinerende. I denne workshop kan du lege med gentagelser, farver og motiver og designe dit eget tapet. Vi lader os bl.a. inspirere af tapeter fra Kvindernes Bygning i København og kvindelige designere. Børnebogsforfatter og tapetmager Gertrude Kiel guider workshoppen.

 

18.00-21.00 Future Female Sounds

Vil du hellere være bag DJ pulten end på dansegulvet? Så lær hvordan man kan DJ’e med Female Future Sounds, der arbejder for at få bl.a. flere kvindelige DJ’s. Det er ikke så nemt, som man tror, at få den ene sang til smidigt at glide over i den næste – kom med bag DJ pulten og prøv selv kræfter med det.

 

18.00-23.00 A Space SAGA og 3D print

DAC byder også på udstillingen ’A Space SAGA’, om hvordan man skaber arkitektur til rummet. På Kulturnatten kan du opleve, hvordan man printer et månehabitat i 3D samt møde den unge tegnestue SAGA.

 

19.30-23.30 Leg LEGO® arkitekt – kan man bo på Månen?

Kom ind og vær med til at bygge arkitektur til Månen og Mars i LEGO®.  Workshoppen er et sneak peak på efterårsferiens aktiviteter i DAC.

 

18.00-21.00 Mad med udsigt

DAC Café byder på mad, der kan mætte både små og store maver. Du kan købe en dagens ret i anledning af Kulturnatten.

×