Kvindernes kampdag 8. marts: Er køn en kompetence?

Dato

8. marts 2024

Tidspunkt

14.00 – 17.30
Hvad skal der til for at styrke diversiteten i byggebranchen? Og er køn egentlig en kompetence? På Kvindernes kampdag inviterer en række af byggebranchens aktører til festligt arrangement, der undersøger, hvilken rolle køn spiller, når vi går på arbejde.

Kvindernes kamp- og festdag afholdes igen i år i samarbejde med en række af byggebranchens aktører. Vi glæder os til at se dig til en spændende eftermiddag, hvor du får indspark fra forskellige dele af branchen og inspiration udefra med fokus på tidsåndens tanker om køn som kompetence.

Mød blandt andet kvindernes bag podcasten ’Karrierekvinder’, og vær med, når Byggeriets Samfundsansvar lancerer deres nye værktøj om Psykologisk Sikkerhed.

Du får også selv mulighed for at byde ind og skabe kontakter til andre engagerede mennesker i branchen. Arrangementet modereres af diversitetsekspert Lisbeth Odgaard Damm.

Program

  • 14:00: Velkommen
  • 14:20: Er køn en kompetence? ved Naja Lind Rasmussen og Rikke Kristine Østergaard, Ditto – forfatterne bag ”Den utålmodige feminist” og podcastværter på ”Karrierekvinder”
  • 15:15: Pause og netværk
  • 15:30: Inspirationsoplæg fra branchen
  • 16:30: Brandtaler fra branchen, ved Natalie Mossin, institutleder på Det Kongelige Akademi m.fl.
  • 16:45: Sprog skaber virkelighed – også i byggeriet, ved Charlotte Martens, Chief Creative Strategist i Advice, og Jesper Malm, områdechef i Bygherreforeningen
  • 17:00-17:30: Netværk, bobler og musik

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Arkitektforeningen, Byens Netværk, Byggeriets Samfundsansvar, Bygherreforeningen, DAC, Danske Arkitektvirksomheder, FAOD, FRI og Konstruktørforeningen.

×