Leg LEGO® arkitekt

Børn og familie

Dato

14. – 22. oktober 2023

Tidspunkt

10.00 – 17.00
Hvordan ser fremtidens by ud? Skal der være rutsjebaner i stedet for veje? Plads til flere højhuse og grønne arealer? Eller skal vi bygge på vandet? Kom og giv dit bud, når du bygger fremtidens by som LEGO® arkitekt!

Kom ind og byg LEGO arkitektur til fremtidens by, når Dansk Arkitektur Center og Lego Build the Change inviterer børn og familier til LEGO workshops i efterårsferien.

Du får din egen ’byggeplads’ på vores fælles bykort over København, og det er din opgave at bygge fremtidens arkitektur! Så hvordan skal byen se ud i fremtiden, hvis du helt selv skulle bestemme? Det er op til dig om du vil bygge en bro kun til rulleskøjteløbere, et regnvandsspringvand, en park på en tagryg eller måske lave vejen om til en å og dyrereservat! Det kræver en god fantasi at finde gode, skæve og kreative løsninger for fremtiden – og kan du være med til!

Så er du vild med LEGO, og vil du prøve at bygge til fremtiden? Så kom og byg med os i DAC, hvor vi har omdannet Salen til et stort LEGO-byggeland!

Tag et kig tilbage til fortiden, se ind i nutiden og saml inspiration til fremtiden i de aktuelle udstillinger. DACs vært vil give jer tips og tricks om arkitektur, der kan hjælpe jer til at tænke ud af boksen.

×