Kom til AfterDAC om mod, nytænkning, og legende frihed sammen med Dennie Ditzel og designer Louise Campbell. Ane Cortzen er værtinde og binder aftenen sammen til en samtale om Nanna Ditzels store aftryk på dansk design.
Nanna Ditzel var banebrydende med sit design og modernitetens foregangskvinde. Hun bevægede sig ind på et arbejdsområde, som dengang var domineret af mænd, og brød med den klassiske danske designtradition ved at bruge farver, former og materialer på en ny måde. Hun arbejdede med rum som en samlet oplevelse, ikke med fokus på detaljerne i de enkelte møbler. Hun var pioner og forstod, hvordan mennesker ønskede at være sammen på en mere legende og afslappet måde.
Udstillingen Sæt kroppen fri indfanger Nanna Ditzels vision om at integrere møbler, bevægelse og omgivelser i en slags totaloplevelse – i hvert enkelt rum. Nanna Ditzels er stadig i dag en vigtig inspirationskilde for nye generationer af designere, som tackler nutidens udfordringer som nye familiemønstre og bæredygtighed. Dennie Ditzel er Nanna Ditzels datter og tidligere CEO i Nanna Ditzel Design. Louise Campbell er en af Danmarks førende møbel- og lysdesignere.
AfterDAC er DACs aftenformat, og hylder samtalen. AfterDAC er en aften med tematikker indenfor kunst, arkitektur, by og kultur med Ane Cortzen som vært.
Program
- 17.30/18.00: Mulighed for middag i DAC Café
- 19.00-20.00: Samtale i Salen
- 21.00 DAC lukker
Læs mere om udstillingen.
AfterDAC er gratis, når entréen er betalt, men du skal bestille billet på forhånd. Klubmedlemmer kan deltage gratis, men skal også reservere billet. Bliv medlem af DAC Klub her.
Torsdagsmiddag
Denne aften kan I spise middag i DAC Café før AfterDAC! Middagen koster 175 kr. og bestilles på forhånd. Vælg, hvornår du gerne vil spise: kl. 17.30 eller 18. Så reserverer vi automatisk bord til dig i DAC Café.
Vælg imellem:
- Stegt økologisk blomkål med ramsløg, karamelliseret blomkålspuré og confiteret porre. Hertil grillet spidskål med syltede rabarber og sprødt knas.
- Frilands unghane fra Gråsten med ramsløg, karamelliseret blomkålspuré og confiteret porre. Hertil grillet spidskål med syltede rabarber og sprødt knas.
Serveres med hjemmebagt brød og pisket smør