Skab tryk af byens kryb og kirkegårdsplanter

Børn og familie

Dato

14. – 22. oktober 2023

Tidspunkt

11.00 – 17.00
Mens mørket nærmer sig, og bladene falder af byens træer, står kirkegårdene evigt grønne. Kig forbi DACs Educatorium, hvor vi leger med lys og mørke og laver plantetryk af kirkegårdsgrønt og spindelvæv. Tril også frøbomber, gem dem til foråret og spred grøn glæde i byen.

Kom ind i efterårets familieværksted i Educatorium, hvor DACs værter hjælper jer i gang med kreative aktiviteter, der kobler sig på vores aktuelle udstilling Copenhagen in Common.

Gå på opdagelse i udstillingen, oplev nutidens København, og arbejd i værkstedet for at gøre fremtidens København til et grønnere sted.

Lav et lystryk af kirkegårdsplanter

Bliv klogere på planterne på Københavns kirkegårde, når vi undersøger stedsegrønt og bringer uhyggen frem med spindelvæv og kryb gennem blå lystryk. Lystrykket bliver til et sejt billede, som du kan tage med dig hjem eller forære i gave til én, du holder af.

Under aktiviteten vil DACs værter hjælpe dig godt i gang med tryk-teknikken ’cyanotypi’. Det er den teknik, vi bruger, når vi på magisk vis tryller de flotte tryk frem af kirkegårdenes forunderlige planter.

Spred grøn glæde til lysere tider med frøbomber

Gør vores by til et grønnere sted til foråret og hjælp byens bier, sommerfugle og insekter ud af deres vinterhi. I familieværkstedet triller vi frøbomber, så du kan sprede flere blomster rundt i byen. Frøbomberne pakkes nemlig ind, så du kan gemme dem og give din grønne gave videre til din altan, din ven eller byens grøftekanter, når foråret igen dukker op.

Det er gratis at deltage, når entréen er betalt. Børn skal være i følgeskab med en voksen.

Værkstedet kræver ingen tilmelding.

×