Skab tryk af byens vintergrønt og bliv klar til foråret med frøbomber

Familieværksted

Dato

Hver lørdag og søndag

Tidspunkt

11.00 – 16.00

Pris

Gratis (når entréen er betalt)

Vinterkulden og mørket ligger som et tæppe hen over byen. De nøgne træer står tilbage i gaderne, mens byens evigt grønne kirkegårdene lyser op. Kom ind i varmen og kig forbi DACs Educatorium, hvor vi leger med lys og mørke og laver helt særlige plantetryk af kirkegårdsgrønt. Tril også frøbomber, gem dem til foråret og spred grøn glæde i byen.

Kom ind i DAC’s familieværksted i Educatorium, hvor DACs værter hjælper jer i gang med kreative aktiviteter, der kobler sig til vores aktuelle udstilling Copenhagen in Common.

Gå på opdagelse i udstillingen, oplev nutidens København, og arbejd i værkstedet for at gøre fremtidens København til et grønnere sted.

Lav et lystryk af vintergrønt

Bliv klogere på alt det evigt grønne på Københavns kirkegårde, når vi undersøger stedsegrønt og bringer dem frem gennem blå lystryk. Lystrykket bliver til et unikt billede, som du kan tage med dig hjem eller forære i gave til én, du holder af.

Under aktiviteten vil DACs værter hjælpe dig godt i gang med tryk-teknikken ’cyanotypi’. Det er den teknik, vi bruger, når vi på magisk vis tryller de flotte tryk frem af kirkegårdenes forunderlige planter.

Spred grøn glæde til lysere tider med frøbomber

Gør vores by til et grønnere sted til foråret og hjælp byens bier, sommerfugle og insekter ud af deres vinterhi. I familieværkstedet triller vi frøbomber, så du kan sprede flere blomster rundt i byen. Frøbomberne pakkes nemlig ind, så du kan gemme dem og give din grønne gave videre til din altan, din ven eller byens grøftekanter, når foråret igen dukker op.

Det er gratis at deltage, når entréen er betalt. Børn skal være i følgeskab med en voksen.

Værkstedet kræver ingen tilmelding.