Udstillingsåbning: Fang din by

Udstillingsåbning

Dato

6. juni 2024

Tidspunkt

17.00 – 18.30
Kom til festlig afslutning på Fang din by konkurrence, hvor vi afslører årets vindere og hvilke fotos, der kom med i Fang din by udstillingen.

Som noget nyt i år har konkurrencen også kørt i andre europæiske byer.
Kom og vær med når vi fejrer vinderne, med lidt at drikke og en kunstnerisk overraskelse!

Over 5.000 fotos er blevet skåret ned til blot 56 stykker af en international jury med repræsentanter fra Riga, Torino, Milano, Amsterdam og Ljubljana, hvor fotokonkurrencen også har kørt i år i samarbejde med New European Bauhaus projektet ’Desire – an Irresistible Circular Society’.

Til åbningen afslører vi hvilke fotos, der er udvalgt til udstillingen og hvem der har vundet 1, 2. og 3. præmien. Kom og hør juryens begrundelser for, hvorfor lige netop de tre fotos fortjente at vinde.

Nyd sommerstemningen på Bryghuspladsen med en forfriskende æble-mynte drik og chokorug lavet af overskudsrugbrød, chokolade og nødder. Som del af præmieoverrækkelsen kan du opleve en kunstperformance fra Desire-projektet inspireret af årets tema En ny skønhed.

Program

  • 17.00: Gratis æble-mynte drik og chokorug fra Bloxeats
  • 17.30: Velkomst, præmieoverrækkelse og kunstnerisk indslag ved NXT.
  • 18.30: Tak for i dag

Fotokonkurrencen er støttet af den filantropiske forening Realdania og udviklet i samarbejde med New European Bauhaus-projektet Desire – an Irresistible Circular Society. Desire er finansieret af EU.

 

×