DAC Café

Foto: Maria Vous

DAC holder lukket frem til 8. februar 2021

Adgang

Få adgang til caféen, når du køber entré til DAC.

I DAC Café oplever du København fra helt nye vinkler og med en enestående udsigt over det pulserende byliv nedenfor. Nyd enkle og elegante nordiske retter tilberedt af lokale råvarer. Fra vores moderne udgave af det klassiske smørrebrød til et særligt udvalg af sæsonbestemte highlights.

Uanset om du besøger DAC Café for maden, kaffen eller en kold fyraftensøl, får du et spektakulært udsyn over København fra vores store tagterrasser: Til den ene side et uforstyrret blik over Københavns inderhavn og til den anden side over Kulturkvarterets 1000 års Danmarkshistorie.

Adgang til DAC Cafe kræver entrebillet til DAC. Men husk: Med DAC klubkort får du gratis adgang hele året og kan frit bruge terrasserne så ofte, du vil.

Vi har krydret vores menu med delikate juletoner

Prøv for eksempel vores lækre smørrebrød med honningglaseret ålerøget skinke med syltede rodfrugter, sennepsmayo og sprøde skorzoner chips. Eller lad dig friste af vores Share Food-koncept, som byder på confiteret berberiand i sauce på juletoner og toppet med sprød rødkål.

Julens varme drikke

Vælg mellem lun æblecider på kanel med pisket fløde og solbærsirup eller hvid julegløgg på frugt, chili og citrongræs (tilbydes også i en voksen version med Sloe gin)

Sødt

Vælg mellem honninghjerter fra Mark Hermann, julesnitter med kirsebær og stjerneanis, vegansk daddelsnack med tranebær, kardemomme og chokolade eller vegansk mandelsnack med kokos, kakao og kanel.

Åbningstider

Hverdage 10-18
Torsdag 10-21
Weekend 10-18

Kontakt os

Caféens telefon er åben alle dage kl. 11-17

+45 32 64 54 66
cafe@dac.dk

Udstilling og mad

Kombi-billet

Entré og frokost
Hverdage 11.00 – 15.00
Weekend 11.00 – 15.00
185 DKK for voksne
89 DKK for børn under 12

 

Med vores faste udstillingstilbud får du rabat på kombineret entré og frokost.

Gå på opdagelse i vores udstillinger og nyd et lækkert måltid i caféen. I hverdagene får du to stk smørrebrød med en valgfri drikkevare – og børn får en børnetallerken. I weekenden får du vores lækre Share Food. 

Book gerne bord i caféen på forhånd. Kombi-billetten køber du, når du ankommer i DAC.