Konkurrence

Betingelser og -vilkår for DACs nyhedsbrevskonkurrence

Konkurrencen afvikles i perioden fra d. 22. oktober 2019 til 17.november 2019. I løbet af konkurrenceperioden findes 5 vindere af et Klubkort+1 til Dansk Arkitektur Center.

Vinderne trækkes vilkårligt blandt alle der har skrevet sig op til DACs nyhedsbrev i konkurrenceperioden.

Vinderne får direkte besked og vil blive bedt om at oplyse DAC om deres navn og adresse, så præmien kan sendes til deres hjemmeadresse. Oplysningerne bliver alene brugt til at sende præmierne – DAC vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. DAC benytter udelukkende deltagerinformationer til at kontakte vinderne. Og skiller sig af med deltagerinformationer, når konkurrencen er afsluttet. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

DAC er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier, som følge af snyd. DAC forbeholder sig retten til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skyndes nødvendigt. DAC er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler. DAC afholder alle præmieafgifter. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Evt. Transport til og fra DAC er ikke inkluderet i præmien. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver DAC sig ethvert ansvar i den forbindelse. DAC forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder DAC sig retten til at ekskludere brugere uden varsel. Ved at deltage i konkurrencen, accepterer du automatisk disse konkurrencebetingelser. Læs mere om vores persondatapolitik.

Udbyder af konkurrencen
Dansk Arkitektur Center (DAC)
Bryghuspladsen 10
1473, København K
Mail: info@dac.dk