Dansk Arkitektur Center, DAC, søger familieglad kok

Kokkeliv og familieliv er ikke altid let at blande, men vi gør det! Vi sender en af vores dejlige kokke på barsel og søger dig, der gerne vil prøve et andet kokkeliv uden fast aftenservice i en periode.

Dansk Arkitektur Center holder til i BLOX ved havnefronten i centrum af København.

For DAC er det vigtigt, at så mange som muligt engagerer sig i udviklingen af arkitektur og design. Vores opgave som nationalt arkitekturcenter og international kulturattraktion er gennem udstillinger, ture, events, læring og fysiske og digitale netværk at dele viden om en bæredygtig udvikling af vores fysiske rammer for liv.

DAC Café ligger øverst i bygningen med store terrasser og unik udsigt over Inderhavnen og København K. Vores gæster kan være både børnefamilier, kulturinteresserede og fagprofessionelle.

Om jobbet

Vi søger en ambitiøs og dygtig kok til at indgå i et team på fire faglærte kokke inkl. køkkenchefen og souschefen.

Der er tale om et barselsvikariat i perioden 1. juni 2023 til minimum februar 2024, men med mulighed for forlængelse.

Vi laver moderne, nordisk inspireret mad med fokus på gode lokale råvarer, sæson og økologi.

Køkkenets åbningstider følger DACs, og dertil kommer mødeaktivitet og arrangementer, der nogle gange ligger morgen og aften. Du skal derfor være indstillet på skiftende vagter, men fast aftenservice har vi ikke.

Stillingen refererer til køkkenchefen, og der vil være god mulighed for at være med til at præge udviklingen og udvalget til DACs forskellige målgrupper.

Om dig

Du er udlært kok måske med et par års erfaring – uden at det dog er et must. Du er positiv, engageret og mødestabil. Du lægger vægt på den gode gæsteoplevelse på tallerkenen såvel som i mødet med alle slags gæster. Stillingen er på fuld tid så du skal være indstillet på fleksible arbejdstider, inklusive weekend- og aftenarbejde.

Om os

Udover at være et team på fire i køkkenet, er vi en del af det samlede hold i DAC Café, i Kommerciel afdeling og i Dansk Arkitektur Center.

Vi lægger vægt på samarbejde og faglighed og deler glæden ved at møde gæster, deltagere og brugere i øjenhøjde i formidlingen af arkitektur, design og det byggede miljø. Vi prioriterer arbejdsmiljøet og er gode til at fejre sammen.

Sådan søger du

Skriv lidt om dig selv i en mail til: job@dac.dk mrk: Kok

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Køkkenchef Laura Brødsgård labr@dac.dk eller +45 61410424

×