Kommende begivenheder

Familieworkshop

Leg LEGO® arkitekt – snap din bygning

Byg dit yndlingsbyggeri og få din egen mini-poster med hjem. I efterårets familieworkshop sætter vi fokus på de bygninger, vi elsker og hvordan vi med et snap kan dele dem med omverden.

LÆS MERE OG TILMELD HELE FAMILIEN

Gåtur

Carlsberg

Carlsberg rummer alt det, København er kendt for – kultur, historiske spor, ny arkitektur, midlertidighed, bæredygtig infrastruktur, tæt, højt og lavt. Udbygningen af Carlsberg fra lukket bryggerivirksomhed til ny bydel er i fuld gang, og det sidste tillæg til lokalplanen besluttet. Nu handler det bare om at følge med.

På stedet ture

Ser på Vinduer

I mere end ti år, har antropolog Marie Stender beskæftiget sig med vinduets væsentlige funktion i dagens bybillede. Alle er vi vilde med dagslys og udsigt, men hvad gør de stor glaspartier ved bylivet? Hvordan reagerer vi i byrummet, når vi via vinduet bliver inviteret indenfor hos mennesker vi ikke kender?

TILMELD DIG VIA BILLETTO HER:
Ser på Vinduer: Fra samling til museum
Torsdag d. 23. november

Event

LEGO Night

Kom til LEGO® Night for voksne og tilbring en aften i selskab med venner, kolde øl og massevis af LEGO® klodser.

Gåtur

Fra Axel Towers til BLOX

Axel Towers åbnede i foråret, Tivolihjørnet åbner til efteråret og til næste år står BLOX klar. Strækningen fra Axel Towers til BLOX rummer gode byrumsløsninger, nye projekter på vej og prisvindende erhvervsbyggeri. Vi går en søndagstur og tager en status på dette område i vækst i det centrale København.

Arrangement

Fra skitse til bim – hvordan får vi mere ud af de nye teknologier

Vi zoomer ind på fremtidens nye teknologier, når vi diskuterer brugen af IKT, BIM og VDC i byggeprocessen.I 2017 anvendes 2D stadig mange steder, hvilket udfordrer informationsgangen og koordineringen i byggeriet. Hvordan skaber vi kompatibilitet og baner vej for at forløse de mange muligheder som teknologien giver byggeriet?

LÆS MERE OG TILMELD DIG D. 24. OKTOBER 

Arrangement

Kom bag den digitale facade på DTU Campus Service

BYG VISIT besøger d. 9. november DTU Campus Service i Lyngby, der udover at forske og undervise fungerer som bygherre og driftsorganisation. På besøget får vi indsigt i, hvordan DTU anvender IKT og BIM for at optimere processerne i deres bygge- og anlægsprojekter.

LÆS MERE OG TILMELD DIG