Ture

Kom med ud og oplev arkitektur.
Vi tilbyder guidede ture, arkitekturrejser og studieture. Find din næste tur her.

En sand gave at få lov til at fordybe sig i alt det fede der sker i vores fantastiske by og så med så fagligt dygtige formidlere. Tak

– Marianne Thomsen

GÅ TIL
Aktuelle ture
Gruppeture
Halv- og heldagsprogrammer
Arkitekturrejser

Aktuelle ture

Følg med i byens udvikling hver søndag, oplev nye sider af byrummet og hør alle de fantastiske fortællinger, der gemmer sig i og omkring bygningerne.

Fra Axel Towers til BLOX

Axel Towers og Tivolihjørnet åbnede i 2017, og til maj står BLOX klar. Strækningen fra Axel Towers til BLOX rummer gode byrumsløsninger, nye projekter på vej og prisvindende erhvervsbyggeri. Vi går en søndagstur og tager en status på dette område i vækst i det centrale København.

Køb billet via Billetto
Søndag d.  28. januar
Søndag d.  11. februar
Søndag d.  25. februar
Søndag d.  11. marts
Søndag d. 25 marts
Søndag d. 8. april
Søndag d. 22. april

Carlsberg

Carlsberg rummer alt det, København er kendt for – kultur, historiske spor, ny arkitektur, midlertidighed, bæredygtig infrastruktur, tæt, højt og lavt. Udbygningen af Carlsberg fra lukket bryggerivirksomhed til ny bydel er i fuld gang, og det sidste tillæg til lokalplanen besluttet. Nu handler det bare om at følge med.

Køb billet via Billetto
Søndag d. 21. januar
Søndag d. 4. februar
Søndag d. 18. februar
Søndag d. 4. marts
Søndag d. 18. marts
Søndag d. 1. april
Søndag d. 15. april
Søndag d. 29. april

Gruppeture

DAC arrangerer ture til ny arkitektur i hele København. Vi hjælper jer til at finde den helt rigtige tur til jeres virksomhed, organisation eller private selskab.
I kan selv ønske dato og tid, når I bestiller jeres tur.

Århusgadekvarteret/Nordhavn

På gåturen rundt i Århusgadekvarteret hører vi om fremtidsplanerne for området og præsenteres for den nye arkitektoniske formgivning af kvarteret.

Carlsberg

Et af de helt store udviklingsområder i København er Carlsberg på Vesterbro. Vi går turen gennem Carlsberg og ser nærmere på planerne for området. Vi fortsætter videre til Enghaveparken og ender turen på Enghave Plads.

Ydre Nørrebro

Ydre Nørrebro har lagt asfalt til to imponerende områdeløft, som har været med til at skabe nye byrum og bedre byliv i Københavns tættest befolkede kvarter. Denne gåtur er for jer, der vil opleve byudvikling på nært hold i et mangfoldigt kvarter.

Christianshavn

På denne gåtur ser vi nærmere på havnekajen langs Christianshavn, der længe har levet et usynligt liv, men som i dag er i rivende udvikling

Bæredygtige Indre By

København har sat sig det ambitiøse mål, at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad. Det mål er kun muligt, fordi byen i forvejen er grøn sammenlignet med andre hovedstæder. På denne gåtur kommer I tæt på de grønne løsninger i Indre By.

Havnetur mod nord

Havnen er et af Københavns vigtige og spændende byudviklingsområder, og den opleves bedst fra vandsiden. På havneturen mod nord kommer I helt tæt på den nye Nordhavn, og I får historien om de nye byggerier og byområder langs havnefronten.

Havnetur mod syd til Sluseholmen

Havnen er et af Københavns spændende byudviklingsområder, og på havneturen mod syd bliver det helt tydeligt, hvor meget København har forandret sig de seneste år. På turen mod syd vil I opleve havnebade, cykelbroer og de nye store boligområder Sluseholmen og Teglholmen.

Fra Havneholm til Havnestad

Turen fra Havneholm til Havnestad giver et fint blik ind i skiftet fra industrihavn til havnen som rekreativ zone. På denne gåtur oplever I de nye cykelbroer og maritime byrum ved Københavns havneholm.

Cykeltur havnen rundt

Med Havneringen har vi fået en helt ny mulighed i København: At kunne cykle havnen rundt – fra Inderhavnen i nord til Sluseholmen i syd!

Ørestad City

Ørestad City er stadig under fuld udvikling, og rummer en perlerække af arkitektoniske vartegn. På gåturen i Ørestads hjerte kan I opleve både bolig-, uddannelses- og erhvervsbyggerier, der alle oser af selvtillid – et Bjerg, en Sky og en trappe, der fungerer som catwalk

Ørestad Nord

Oplev Ørestad Nord. Det var her det første spadestik blev taget til udbygningen af det helt nye byområde Ørestad. Ørestad Nord kombinerer uddannelses- og forskningsinstitutioner med boliger, og på turen vil I også opleve prisvindende arkitekturperler som Tietgenkollegiet og DRs Koncerthus.

Ørestad Syd

Gåturen igennem Ørestad Syd er også muligheden for at opleve et byområde midt i sin opbygning, og historien om en tid med finanskrise, bæredygtighed og et København i vækst. I vil på turen høre om den senest besluttede lokalplan for området, om boligbyggeriet 8-tallet, Royal Arena og køer der græsser.

Halv- og heldagsprogrammer

På studietur i København? DAC har mange års erfaring med at tilrettelægge halv- og heldagsprogrammer for professionelle i byggebranchen.
Du kan møde kollegaer og besøge de lokale eksempler på eksempelvis bæredygtigt byggeri, boligbyggeri, kommunalt institutionsbyggeri, byrumsløsninger osv.

Arkitekturrejser

På en arkitekturrejse med Dansk Arkitektur Center kommer du bag facaden på verdens fascinerende byer, når vi f.eks. oplever en by med en lokal byplanlægger eller besøger arkitekten bag byens ikoner.