Udstillinger

Følg med i vores aktuelle og kommende udstillinger her på siden. Vores udstillinger vises i Dansk Arkitektur Center og på udstillingssteder rundt omkring i verden.

Aktuelle udstillinger

Fremtidens hospitaler – Helende arkitektur

Udstilling: 10. januar – 29. april 2018 Sundhedsvæsenet i Danmark er under pres. Men nye teknologier giver også nye muligheder. Regionerne om- og nybygger 43 nye hospitaler frem mod 2025, så de i fremtiden er bedre rustet til at behandle os alle. De nye hospitaler er hospitaler med ambitioner. Her er mennesket i centrum.

Ramt af byen

Udstilling: 13. oktober – 29. april 2018 Kom og oplev en fotoudstilling om hvordan vi former byen og byen former os. Udstillingen sætter fokus på samspillet mellem mennesket og arkitekturen. Udstillingen viser hvordan arkitekturen bliver brugt af mennesket efter byens skabelse og hvordan den skaber os.

Kommende udstillinger

Beskyttet: Possible Spaces

Beskyttet Med Adgangskode

For at se denne beskyttede post indtast adgangskoden nedenfor:

Welcome Home

Foto af: Jens Peter Engedal Åbningsudstillingen Welcome Home Udstilling: 7. maj – 23. september 2018 Arkitekter tegner huse. Mennesker skaber hjem. Derfor er arkitekturen intet sted så nærværende og afgørende, som i de bygninger, der danner rammen om det levede...

Tidligere udstillinger

2017

2016

2015

2014

2013

2012