Dansk Arkitektur Center

Dialogbaseret omvisning – BIG

Foto: Rasmus Hjortshøj

Sted:

Dansk Arkitektur Center

Varighed:

1 time

Målgruppe:

3.-10. klasse og ungdomsuddannelser

Pris:

650 kr.

Har du spørgsmål?

Luise J. Holm-Rathje
Undervisnings- og udviklingsansvarlig
Tlf.: 31545138 / mail: ljr@dac.dk

Vil I gerne lære mere om BIGs formidable arkitektur? I DAC åbner vi d.12. juni den største BIG-udstilling nogensinde, hvor vi tager dine elever med på en fantastisk arkitekturrejse gennem tiden

Gennem lærerig og levende formidling får dine elever aktiveret deres eksisterende viden om arkitektur. Undervejs inviterer DACs underviser til fælles refleksion om højaktuelle problemer indenfor arkitekturens verden og fortæller om BIGs eksperimenterende og innovative projekter!

Udstillingen: BIG presents FORMGIVING

I DAC viser vi fra d. 12. juni til d. 5. januar 2020 den største BIG-udstilling nogensinde. Det bliver en forunderlig rejse gennem formgivningens fantastiske historie fra Big Bang til fremtidens boliger på Mars. Udstillingen viser, hvordan BIG arbejder med at skabe ’arkitektur med merværdi’.

Formgivning – det danske ord for design – betyder bogstaveligt talt at give form til det, der endnu ikke har en form. Med andre ord: At give form til fremtiden. En opgave, der er vigtigere end nogensinde, nu når mennesket er den største kraft, der former vores planet i dag. I udstillingen tager vi jer med på en evolutionsrejse, hvor eleverne mærker, hvordan vores verden er blevet formet fra tidernes morgen til langt ud i fremtiden.

Læs mere om udstillingen her