Grafisk designer (barselsvikariat)

Har du lyst til at sætte dig i det grafiske førersæde og arbejde med alle aspekter af design – fra det digitale til print?

”Du kommer ind i en internationalt anerkendt kulturinstitution, hvor vi lever og ånder arkitektur og design,” fortæller salgs-, marketing- og kommunikationschef Mia Heil Rasmussen.

Velkommen indenfor hos DAC

Dansk Arkitektur Center (DAC) er en international kulturattraktion og mødestedet for arkitektur, design og bykultur i Danmark. Vi inviterer alle til tankevækkende vidensoplevelser, og giver friske perspektiver på, hvordan arkitektur og design skaber rammerne for vores liv. I 2018 flyttede vi ind i BLOX på Københavns havnefront – en fremsynet bygning tegnet af den verdenskendte hollandske tegnestue OMA.

Du bliver en del af vores salgs-, marketing- og kommunikationsteam sammen med 6 andre kolleger, som supporterer huset med alt lige fra salg, PR og SoMe til CRM og website.

Design vores branding fra A til Z

Du overtager rollen som vores in-house grafiske designer og garant for visuel kvalitet, og kommer til at udfordre dig selv, vores brand og os inden for hele mediepaletten. Du bliver den visuelle go-to for hele teamet og hele DAC, og derfor vil du være inde over alt lige fra digitalt design til trykt materiale, som understøtter vores brand og evne til at tiltrække gæster.

Som brand guardian får du det overordnede ansvar for at beskytte og udvikle DACs brand. Du både implementerer og udvikler DACs visuelle identitet, når du:

  • laver visuel konceptudvikling og eksekvering af trykt materiale og merchandise, fx foldere, flyers, plakater, annoncer, postkort, muleposer, undervisningsmateriale til børn mv.
  • udvikler visuelle koncepter for udstillingskampagner og events i samarbejde med teamet og eksekvering til alle medier, både digitale og analoge (fx webbannere, trykte plakater i byen, annoncer etc.)
  • designer indhold og undersider til dac.dk samt bidrager til udvikling af nyt design
  • skaber og optimerer servicedesign i form af skiltning og skærme i DAC, både indenfor og uden for bygningen.
  • vedligeholder og opdaterer indhold på brandsitet: brand.dac.dk samt af DACs kontormateriale, fx Office-pakken, visitkort mv.

”Vores visuelle identitet er ikke så konventionel. Den larmer meget! Det skal du lige vænne dig til, og du kan godt regne med at komme uden for din comfort-zone. Du bliver til gengæld ikke underlagt en superstram designguide, og der er plads til kreativitet. Det nyder jeg selv ved rollen,” fortæller Signe Bisgaard Nielsen, som du kommer til at vikariere for.

Hvad så, når vikariatet er slut?

På den anden side af vikariatet vil du helt sikkert have oplevet, at du har haft det sjovt og lært en masse. Du vil kunne genkende dine egne ideer i vores visuelle brand og have nogle spændende og relevante resultater at tilføje din portefølje.

Du vil også have udvidet dit faglige netværk med de mange kreative virksomheder, vi arbejder sammen med. Og på sigt er det slet ikke umuligt, at vi bliver glade for hinanden og fortsætter vores samarbejde på freelanceniveau.

Et par års erfaring og fuld af gode ideer

Du har nok erfaring til, at du kan sidde med det grafiske ansvar. Du hviler i dig selv og står op for din faglighed i samarbejdet med mange forskellige kreative interesser.

Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant baggrund inden for design, arkitektur, visuel kommunikation eller lign.
  • er rutineret bruger af Adobe-pakken (InDesign, Illustrator, Photoshop mv), og du kender gerne til WordPress
  • har øje for helheden – fx mellem design og copy
  • forstår vigtigheden i at overholde deadlines.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Simon Maaløe Jespersen på 7245 9138.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Vi kalder løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at lukke for modtagelse af ansøgninger, når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse start eller midt februar 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig!