Konkurrence

Konkurrencebetingelser og -vilkår for DACs Facebookkonkurrence

Konkurrencerne afvikles i perioden fra d. 1. juni 2019 til d. 5. januar 2020. I løbet af konkurrenceperioden deles seks opslag på DACs Facebook side og der findes 1 vinder af 2 x fribilletter til DACs udstillinger ifm. hver konkurrenceopslag. Vinderne trækkes vilkårligt blandt blandt alle der har skrevet en kommentar og afgivet deres stemme ved at klikke på den emoji, der er sat på deres personlige favorit BIG bygning i det enkelte opslag. Hver konkurrence afvikles før den næste går live på Facebook siden.

Vinderne får direkte besked og vil blive bedt om at oplyse DAC om deres navn og adresse, så præmien kan sendes til deres hjemmeadresse. Oplysningerne bliver alene brugt til at sende præmierne – DAC vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. DAC benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

DAC er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. DAC forbeholder sig retten til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skyndes nødvendigt. DAC er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler. DAC afholder alle præmieafgifter. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Evt. Transport til og fra DAC er ikke inkluderet i præmien. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver DAC sig ethvert ansvar i den forbindelse. DAC forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder DAC sig retten til at ekskludere brugere uden varsel. Ved at deltage i konkurrencen, accepterer du automatisk disse konkurrencebetingelser. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Udbyder af konkurrencen

Dansk Arkitektur Center (DAC)
Bryghuspladsen 10
1473, København K
Mail: info@dac.dk