Vi
flytter

Foto: Rasmus Hjortshøj, COAST Studio

Den 6. maj åbner det nye BLOX med et brag af en indflytterfest, og du er selvfølgelig inviteret. Den 7. maj åbner DAC dørene og samtidig udstillingen Welcome Home, som handler om dét, vi alle er eksperter i: Vores bolig.

BLOX bliver vi et internationalt mødested for arkitektur, design og bykultur – i hjertet af København. I en ikonisk bygning designet som en by i sig selv. BLOX er tegnet af OMA med Rem Koolhaas og Ellen van Loon i front, og det er første gang, at den verdenskendte hollandske tegnestue har designet en bygning specifikt til et arkitekturcenter.

Video af: ZÜBLIN A/S, Project BLOX: Progress of Construction

 

BLOX er meget mere end en bygning; det er en ny destination på havnefronten i København mellem Langebro og Den Sorte Diamant. BLOX er finansieret og opført af foreningen Realdania. Ud over Dansk Arkitektur Center danner bygningen også ramme om BLOXHUB – et tværfagligt inspirationsmiljø for bæredygtig byudvikling.

Foto af: Rasmus Hjortshøj, COAST Studio & BLOX
BLOX bygningen

Vi glæder os til at invitere dig indenfor til små og store udstillinger i verdensklasse – og videre ud i byen for at se arkitektur og bykultur med nye øjne. Vi tager på guidede ture for at opleve arkitekturen i dens naturlige omgivelser – der, hvor den er mest vedkommende og spektakulær. Og vi afholder events, talks og workshops om arkitektur og byplanlægning. DAC i BLOX bliver knudepunkt for nye netværk og innovation på tværs af byggebranchen.

I det nye DAC i BLOX stiller vi skarpt på arkitektur i bred skala – fra ikoniske koncerthuse til nye ungdomsboliger. Men arkitektur er meget mere end den enkelte bygning. Det er livet mellem bygningerne og rammen for det gode hverdagsliv. Her er der plads til alle, for arkitektur i høj kvalitet er for alle. Dét er vi sat i verden til at kæmpe for, og vi vil gøre det sammen med dig. Vi glæder os til at se dig i det nye DAC i BLOX.

Foto af: Rasmus Hjortshøj, COAST Studio & BLOX
BLOX bygningen

Vores nye adresse bliver:
Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K
T: 45 3257 1930

×