Dansk Arkitektur Center

Åbning af DACs forårsudstillinger

udstilling

Dato

21. marts 2019

Tidspunkt

19.00 – 21.00

Pris

Standard
Gratis
Reserver plads

Kom til åbning af vores to nye udstillinger og mød nogle af alle de folk, der har været med til at skabe dem. I anledning af åbningerne er der gratis entre, og vi byder på øl fra Hornbeer og en flaske fra Decideret Cider til en god pris, når dørene åbner kl. 19:00.

Den 21. marts fejrer vi en af Danmarks største arkitekter, Dorte Mandrup, og ungdommens opråb om en mere bæredygtig fremtid. 

Mød de unge, der har været med til at lave udstillingen Nutidens forbrug – Fremtidens problem og hør om hvordan de vil udvikle mere bæredygtige byer i fremtiden. 

Få en guidet tour i udstillingen Umistelige landskabermed udstillingschef i DAC, Tanya Lindkvist. Vi byder på gratis øl og billig cider den første halve time – og derefter kan de købes en udstillingsvenlig pris – det samme kan aftensmaden i DAC Café. Velkommen! 

Program

Kl. 19:00-19.30: Gratis øl fra Hornbeer + Klimatale v. Natascha Skjaldgaard, ungdomsdelegat til FN 

Sted: Salen

19.00-21.00:Besøg DAC Café samt køb en flaske (50 kr.) lokal cider fra Decideret Cider i Københavns Nordhavn

19.00-21.00: Mød Turning Tables, Ungdomsbureaet, Ungerådet og alle de andre der har været med til at skabe udstillingen Nutidens forbrug – Fremtidens problem

Sted: Guldgalleriet

19.30-20.00: Omvisning/intro til Umistelige landskaber v. Tanya Lindkvist 

Sted: Udstillingsforum

Om udstillingerne

’Umistelige landskaber – en arkitekturudstilling om Dorte Mandrup’ 

DAC åbner dørene for en af vor tids største arkitekter; Dorte Mandrup. I et sanseligt og forførende univers kan du opleve Dorte Mandrups fantastiske arkitektur ved Vadehavet på den danske vestkyst og Ilulissat Isfjord i Grønland, som begge er på UNESCOs verdensarvsliste. Oplev arkitektur formet af utrolige naturforhold. Udstillingen er lavet i samarbejde med Dorte Mandrup Arkitekter.

Nutiden forbrug - Fremtidens problem 

I dag ser vi den største ungdomsgeneration nogensinde. En generation, der vil opleve en voksende klimakrise i byer, der udvider sig hurtigere end aldrig før. En generation der aktivt tager kampen op for bæredygtige byer med plads til alle – men hvordan? Det sætter udstillingen Jeres forbrug = Vores fremtid spot på. Vær med, når unge bygger by ’live’ og kalder til samtale om fællesskab, engagement, tilgængelighed, lighed, miljø og klima. Udstillingen er lavet i samarbejde med Roskilde Festival.

Arrangementet er sponsoreret af Hornbeerog Decideret Cider.

Udforsk byen med vores app

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app har du altid en god guide ved hånden.