Dansk Arkitektur Center

Bag om BLOX

gåtur

Vælg dato

Vælg tidspunkt

Tidspunkt

Pris

Standard
DKK 170.00
Klub-pris
DKK 60.00
Vælg billet

Tag med på en guidet tur rundt i DAC i BLOX og lær bygningen bedre at kende. BLOX er tegnet af de verdenskendte hollandske arkitekter OMA og blander kontorer, butikker, spisesteder, fitnesscenter og meget mere. DAC er bygningens bankende hjerte – og på denne tur ser du hvordan. 

BLOX er både en bygning og et byudviklingsprojekt. Her tager besøgende på udstilling, lokale mødes på Bryghuspladsen og folk kommer fra nær og fjern for at arbejde på kontorerne med udsigt til byens berømte havn. En stor underjordisk passage forbinder havnen med middelalderbyen, mens en konstrueret bro gør det muligt hver dag at sende 30.000 biler gennem bygningen ad Christians Brygge. Ingeniørkunst, arkitektur og byudvikling i smuk forening.

DAC råder over hele tre udstillingsgallerier i BLOX, som alle kan noget forskelligt. På turen rundt i DAC i BLOX får du både indblik i de aktuelle udstillinger og i arkitekturen. Vi fortæller om visionerne for BLOX, beliggenheden ved havnen, de mange forskellige funktioner, hverdagen i DAC og hvem der ellers bor i huset. For hvorfor skal man overhovedet blande boliger, fitnesscenter, kontorer og udstillinger? 

Tag med på en guidet tur bag om BLOX og få svaret. 

Udforsk byen med vores app

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app har du altid en god guide ved hånden.