Dansk Arkitektur Center

Bag om udstillingen – med arkitekt Kasper Pilemand

særomvisning

Dato

9. april 2019

Tidspunkt

16.00 – 17.00

Pris

Standard
DKK 130.00
Klub-pris
DKK 85.00
Vælg billet

Hvordan bygger vi i landskaber, der er truet af klimaforandringer? Det vil Kasper Pilemand, partner i Dorte Mandrup, fortælle om i denne unikke omvisning i udstillingen ’Umistelige landskaber’. Inden eller efter omvisningen kan du nyde et glas bobler i DAC Café.

Kom med i det drømmende og sanselige landskab i Dansk Arkitektur Centers nye udstilling ’Umistelige landskaber’ – en arkitekturudstilling af Dorte Mandrup - og oplev stikkende strå under fødderne og lyden af en gletsjer, der kælver. Hør Kasper Pilemand fortælle historien bag fire af Mandrups bygningsværker, der alle er opført i den skrøbelige natur ved Vadehavet og Ilulissat Isfjorden i Grønland.

Arkitekt MAA Kasper Pilemand er en central partner i arkitektfirmaet Dorte Mandrup Arkitekter og er specialiseret i transformationsprojekter. Pilemand har været projektleder på nogle af Dorte Mandrups mest ikoniske bygninger, som Vadehavscenteret, der er et af de fire fremhævede bygningsværker i udstillingen.

Særomvisningen giver dig en enestående mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have i forbindelse med udstillingen og Mandrups arkitektur.   

Med i billetprisen får du adgang til Dansk Arkitektur Centers udstillinger.

Udforsk byen med vores app

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app har du altid en god guide ved hånden.