Dansk Arkitektur Center

Bag om udstillingen – med Dorte Mandrup

særomvisning

Dato

26. marts 2019

Tidspunkt

17.00 – 18.00

Pris

Standard
DKK 130.00
Klub-pris
DKK 85.00
Vælg billet

Hvordan bygger vi i landskaber, der er truet af klimaforandringer? Det vil Dorte Mandrup fortælle om i denne unikke omvisning i udstillingen ’Umistelige landskaber’. Inden eller efter omvisningen kan du nyde et glas bobler i DAC Café. 

Kom helt tæt på og mød Dorte Mandrup – en af vor tids største danske arkitekter - når hun tager dig med rundt i Dansk Arkitektur Centers nye udstilling ’Umistelige landskaber’. Gå på opdagelse i fire af Mandrups bygningsværker, der alle arbejder med at formidle og lade sig forme af den skrøbelige natur ved Vadehavet på den danske Vestkyst og Ilulissat Isfjord i Grønland – og som begge er på UNESCOs liste over verdensarv.

Dorte Mandrup har gennemført et væld af projekter i og udenfor Danmark. Udstillingen i DAC bliver samtidig en fejring af Dorte Mandrups 20 års jubilæum for hendes tegnestue i eget navn. 

Særomvisningen giver dig en enestående mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have i forbindelse med udstillingen og Mandrups arkitektur.   

Med i billetprisen får du adgang til Dansk Arkitektur Centers øvrige udstillinger.

Udforsk byen med vores app

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app har du altid en god guide ved hånden.