Dansk Arkitektur Center

Bag om udstillingen – med kurator Signe Brink

særomvisning

Dato

28. marts 2019

Tidspunkt

16.00 – 17.00

Pris

Standard
DKK 130.00
Klub-pris
DKK 85.00
Vælg billet

Ungdommen i dag er arvtagere af klimakrisen, og skal finde løsninger for en mere bæredygtig udvikling i vores hastigt voksende byer. Så hvordan ser de løsninger ud? Det vil Signe Brink, kurator fra Roskilde Festival, præsentere i en særlig omvisning i udstillingen ’Nutidens forbrug – fremtidens problem’.

Hør de store visioner for fremtidens byer i en helt unik omvisning i udstillingen ’Nutidens forbrug – Fremtidens problem’, hvor DAC og Roskilde Festival sætter fokus på unges engagement i byernes udvikling og FN Verdensmål #11 om bæredygtige byer. 

I dag bor mere end halvdelen af verdens befolkning i byområder. I 2050 vil dette tal være steget til 6,5 milliarder mennesker – svarende til to tredjedele af jordens befolkning. Den udvikling kræver nye løsninger, men hvem har svaret? Og hvad kan ungdomsaktivisme? 

Hør hvad Signe Brink, programansvarlig for Danmarks største musikfestival, mener om emnet når hun tager dig med rundt i en udstilling fyldt med håb, opråb og rastløshed. 

Signe Brink er programansvarlig for Arts and Activism på Roskilde Festival og har kurateret udstillingen i samarbejde med Dansk Arkitektur Center. 

Med i billetten får du også adgang til DAC øvrige udstillinger. 

Udforsk byen med vores app

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app har du altid en god guide ved hånden.