Dansk Arkitektur Center

Byg insekthoteller

børneworkshop

Vælg dato

Vælg tidspunkt

Tidspunkt

Pris

Børnebillet
DKK 95.00
Vælg billet

Tag en voksen under armen, og byg dit helt eget insekthotel til gården eller altanen. Så hjælper du de allermindste dyr; sommerfugle, brumbasser, mariehøns, bier, med at finde et hjem, samtidig med at du kan følge med i livet i den lille bygning.

Med et insekthotel kan du være med til at skabe ly for alle de små insekter i naturen, der lige som mennesker, har brug for gode steder at bo og overleve. De små insekter er med til at skabe rig en biodiversitet, og er nødvendige i naturens fødekæde – derfor er det vigtigt at vi mennesker hjælper dem med at overleve.

I DAC lærer du om hvilke materialer insekterne bedst kan lide at bo og yngle i. Du designer dit helt eget insekthotel, som du kan tage med hjem på altanen, i baggården eller haven, og følge med som insekterne flytter ind. Vi bygger i spændende materialer og kun fantasien sætter grænser for, hvordan det skal se ud. 

Praktisk

  • Du køber billet til det antal børn, der skal deltage – voksne er gratis, når entreen til DAC er betalt (110 kr./gratis med årskort)
  • Din billet giver også adgang til vores udstillinger og DAC café

Udforsk byen med vores app

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app har du altid en god guide ved hånden.