Dansk Arkitektur Center

DAC Arkitekturløb København

event

Dato

5. maj 2019

Tidspunkt

09.00 – 14.00

Pris

Early Bird: Voksen
DKK 295.00
Voksen
DKK 345.00
Barn
DKK 150.00
Vælg billet

Hvornår løb du sidst igennem Nationalmuseet eller læsesalen på Det Kgl. Bibliotek? Til DAC Arkitekturløb kan du nu gøre netop det. Så tag løbeskoene på og vær med, når DAC, DGI og Kulturkvarteret viser vej til Københavns mest inspirerende arkitektur. 

DAC Arkitekturløb er et motionsløb, men nok ikke helt som du kender det. Løb igennem skjulte passager og smukke parker, gemte perler og storslåede museer – og få særlig adgang til steder, der til dagligt er lukket for offentligheden. Steder der er lige inspirerende, om du løber 5, 10 eller 15 kilometer i timen. For Københavns arkitektur byder på oplevelser i absolut særklasse, som bare venter på at blive opdaget: Fra det nye BLOX og det historiske Nationalmuseet til Kongernes Lapidarium og læsesalen på Det Kgl. Bibliotek.

Løbet skydes i gang ved BLOX, hvor du og resten af feltet fortsætter ud på en 5 eller 10 km rute særligt udvalgt af DAC, DGI og Kulturkvarteret. Og skynd dig: Der er begrænsede pladser. 

Praktisk

  • Du kan vælge mellem fire løbs-muligheder: 5 km gå, 5 km løb, 10 km løb og 10 km kørestol fordelt på to forskellige ruter – uden tidtagning
  • Løbet starter og slutter ved BLOX
  • Du får en DAC Arkitekturløb t-shirt og morgenmad med i prisen

Samarbejdspartnere 
DAC Arkitekturløb præsenteres i samarbejde med DGI Storkøbenhavn og Kulturkvarteret 

Udforsk byen med vores app

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app har du altid en god guide ved hånden.