Dansk Arkitektur Center

Gruppeture

Foto: Kontraframe

Hvorfor ikke lade konferencen eller arbejdsmødet blive indledt af en guidet tur i byen?

Eller måske lade en guidet tur være et pusterum i løbet af dagen? Eller hvad med at samle familien og sammen tage på en tur ude i et af Københavns mange nye kvarterer?

Kommer du alene?

Er du alene eller er I et par venner, der gerne vil med på en af vores faste ture? Se vores faste ugentlige udbud af ture her.

Kontakt os

Mandag til fredag kl. 10-12
tourbooking@dac.dk
+45 2096 9342

Spørgsmål?

Se svarene på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ.

Priser

Gåtur eller omvisning

1–1½ time
3.400 DKK inkl. moms

En gåtur eller udstillingsomvisning med DAC-guide for en gruppe på op til 20 personer. Tag op til 5 ekstra personer med for 170 DKK pr. pers. Prisen inkluderer adgang til DACs aktuelle udstilling.

Gå- eller cykeltur

2–2½ time
3.900 DKK inkl. moms

En længere gå- eller cykeltur med DAC-guide for en gruppe på op til 20 personer. Tag op til 5 ekstra personer med for 195 DKK pr. pers. Cykelleje eller anden transport er ikke inkluderet. Prisen inkluderer adgang til DACs aktuelle udstilling.

Havnetur

1 time
7.300 DKK inkl. moms

En bådfart i Københavns havn med DAC-guide for en gruppe på op til 149 personer. Prisen inkluderer adgang til DACs aktuelle udstilling.

Ofte stillede spørgsmål – FAQ

Hvem er guide på DACs ture?

Som guide i DAC gennemgår man et oplæringsforløb, hvor man bliver klædt godt på til at varetage opgaven som guide. Alle DACs guider har en baggrund fra universitetet, arkitektskolen, DTU eller anden faglig relevant uddannelse. Typisk er DACs guider studerende på masterniveau og flersprogede.

Alle DACs guider håndplukkes, og rummer hver især en særlig viden, en baggrund, en interesse eller andet som netop gør dem til kompetente ambassadører af fortællingen om byen for både det danske og det internationale publikum.

Hvordan reserverer jeg gruppetur?

Begynd med at udfylde reservationsformularen. Her bliver du bedt om at oplyse kontaktinformationer, hvilken tur du er interesseret i, antal deltagere, foretrukne datoer og tider. Vi følger herefter op på din forespørgsel på e-mail så hurtigt som muligt. I travle perioder kan du forvente en svartid på 2-3 arbejdsdage, men vi gør hvad vi kan for at du får svar hurtigst muligt.

Er adgang til DAC inkluderet i prisen for gruppeturen?

Ja. Alle private gruppeture inkluderer adgang til DAC på dagen for din tur. Uanset hvor i byen turen har fundet sted. Det kræver blot at gruppen kommer samlet til DAC, og medbringer ordrebekræftelsen for turen.

Hvornår kan man arrangere en guidet tur?

Lige når det passer Jer. Under forudsætning af, at det er muligt for DACs Tourbooking at finde en guide til det ønskede tidspunkt, tilbyder vi private gruppeture hele året. Både i dag- og aftentimerne, og i hverdage, weekend- og på helligdage.

Er der et maksimum eller et minimum for gruppen størrelse?

Vi kan arrangere en gruppetur for alle gruppestørrelser. Alle vores private gruppeture har en fast tarif med mulighed for deltagelse af op til 20 deltagere pr. guide. Her kan tilføjes op til 5 yderligere deltagere (prissat pr. person). Herefter kræves en guide mere. Dette alene for at sikre en god oplevelse.

På hvilke sprog er private gruppeture tilgængelige?

Alle DACs ture tilbydes på både engelsk og dansk. På forespørgsel har vi også guider, der kan give nogle ture på norsk, italiensk eller fransk. Send os en mail og hør om de aktuelle muligheder. Hvis gruppen medbringer egen tolk, kan vores guide samarbejde med dem for simultanoversættelse på turen.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg anmode om en booking?

For at sikre en samlet god oplevelse for Jeres reservation, anbefaler vi, at I booker tidligst muligt, og helst senest 3 uger inden turen skal afvikles. Er der under tre uger til afvikling, kan vi ikke garantere at kunne reservere til en specifik dato, tidspunkt mv.

Kan jeg justere størrelsen på min gruppe efter at have modtaget ordrebekræftelse på gruppeturen?

Vores særlige gruppetarif giver Jer mulighed for at være op til 20 personer i en gruppe med én guide. Hvis det samlede antal personer forbliver under 20 stk., er det ikke nødvendigt at underrette os om ændringen. Hvis din gruppes størrelse overstiger de 20, kan der tilføjes yderligere fem personer til din gruppe (prissat pr. person). Herefter kræves en guide mere. Sker det, udstedes ny ordrebekræftelse med ny pris for de to guider, svarende til to gruppeture.
Bemærk: Ved ændring af gruppens størrelse, der medfører behov for to guider, har vi brug for 14 dages varsel.

Hvornår skal jeg betale?

Vi kræver fuld betaling 14 dage forud for afviklingen af gruppeturen.

Hvad er afbestillingspolitikken?

Det er muligt for kunden at aflyse en booket gruppe gå- eller cykeltur op til 14 dage før dagen for afvikling og få refunderet det fulde indbetalte beløb. Ved booking af båd/havnetur kræves 30 dage for at opnå fuld refusion. For alle bookinger gælder, at alle ture annulleret mindre en 14 dage før afvikling vil blive faktureret 50% af prisen, og kunden vil modtage kreditnota for det resterende beløb. Ved annullering mindre en uge før afvikling, afkræves betaling af det fulde fakturerede beløb.

Gives der nogle former for prisnedslag på gruppeture?

DAC yder særlige prisnedslag, hvis gruppeturen indgår i et undervisningsforløb på fx en videregående uddannelse el.lign. Desuden ydes også prisreduktion til rejsearrangører. Kontakt DACs Tourbooking og hør nærmere.

Kan jeg bruge mit DAC klubmedlemsskab og opnå prisreduktion på gruppeturen?

Dit medlemskab af DAC Klubben, er personligt. Derfor kan dit klubmedlemsskab ikke bruges til opnåelse af reduktion ifm. booking af en gruppetur. Du er dog, som altid, velkommen til at bruge dine særlige klubfordele på alle DACs offentlige ture, og kan her købe billetter med reduktion svarende til kortets værdi (+1, +4 osv.)

Er det muligt at få en særlig tilrettelagt guidet gruppetur?

Vi kan skræddersy en tur, der passer lige til, hvad du efterspørger. DAC har stor erfaring med at udvikle og gennemføre særligt tilrettelagte ture, hvor gruppen kommer bag facaden på et byggeri eller et byområde. Har gruppen ønske om et særligt tema, er det også muligt – fx særlige materialer, typologier, geografisk særkende, en tegnestues porte folio eller andet.

Vi kan udvikle både halv- og heldagsprogrammer.

Udfyld turformularen, så kontakter vi dig, eller kontakt DACs Tourbooking, og hør om mulighederne:

T: +45 2096 9342 (man – fre kl. 10.00-12.00)
E: tourbooking@dac.dk

Hvordan får jeg vores billetter?

Ved gruppeture kræves ingen billetter, men medbring ordrebekræftelsen, og fremvis den til DACs personale.

Gruppeturen er først endeligt bekræftet, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra DACs Tourbooking. Ordrebekræftelsen giver desuden adgang til DAC for hele gruppen på dagen for den bestilte tur.

Hvor møder vi vores guide?

Mødested vil tydeligt fremgå af ordrebekræftelsen.

Hvornår skal vores gruppe ankomme?

Vi anbefaler, at gruppen kommer til det aftalte mødested senest 10 minutter før afgang. 

Hvor lægger båden til, hvis jeg har booket en havnetur som gruppe?

Mødestedet vil tydeligt fremgå af ordrebekræftelsen.

Hvis gruppen har ønsker om andet start- eller slutsted, er det også muligt.

Kontakt DACs Tourbooking og hør om mulighederne.

Hvor lang tid varer turen?

Turens varighed fremgår af ordrebekræftelsen. Typisk varer DACs gåture 60, 90 eller 120 minutter. DACs cykelture er typisk på 2,5 timer. En privat bådtur i Københavns Havn varer typisk en time.

Er det muligt at tilkøbe forplejning i DAC?

DACs Café følger DACs åbningstider og kan byde på klassiske caféserveringer som lette frokostretter, kaffe, kager, salte snacks med meget mere. Maden kan indtages fra en af DACs smukke terrasser, der ligger i tilknytning til DACs Café. Der er gratis adgang til DACs Café ved køb af gruppetur.

For yderligere information og reservation af bord, læs mere om DACs Café eller skriv til cafe@dac.dk

Er det muligt at reservere mødelokale i tilknytning til gruppeturen?

Udover DACs store Sal, råder DAC over fem mødelokaler (op til 40 personer) med al moderne teknologi, og en fantastisk udsigt til enten resten af byen, eller ind i BLOX’ helt særlige arkitektur. For yderligere information og booking af lokale, kontakt DAC konference.

Er transport inkluderet i gruppeturene?

I udgangspunktet nej. Det er op til gruppen selv at sørge for transporten til mødestedet for turen eller den videre transport, når turen ender.

Hvis gruppen ønsker det, er det muligt at lade DAC booke cykler til afvikling af fx en cykeltur.

For gruppeture i båd, er båden inkluderet i prisen. Har I booket en særligt tilrettelagt guidet gruppetur, indgår al transport typisk i prisen.

For yderligere information, kontakt DACs Tourbooking.

Hvordan finder jeg DAC?

Find vores adresse, transport, åbningstider med meget mere her

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har yderligere spørgsmål?

Du kan altid kontakte DACs Tourbooking på email eller på telefon mandag – fredag kl. 10.00-12.00.
T: +45 2096 9342
E: tourbooking@dac.dk