Dansk Arkitektur Center

Udstillinger

Ove Arup and the
Philosophy of Total Design

12. oktober 2018 – 17. februar 2019

Ove Arup står for ingeniørkunst i verdensklasse. Via prototyper, lydinstallationer, modeller, film og interaktive installationer giver vi dig et kig bag facaden på ikoniske byggerier som Sydney Opera House og Centre Pompidou i Paris.

Jørn Utzon – Horisont

7. november – 3. marts 2019

I 2018 ville Jørn Utzon være fyldt 100 år. Vi fejrer den danske stjernearkitekt med soloudstillingen ”Horisont”, der viser Utzons mange rejser og den nysgerrighed for fremmede kulturer, der prægede hans vidunderlige ikoniske arkitektur.

Dreyers Arkitektur Galleri

14. september – 29. november 2018

Dreyers Arkitektur Galleri er vores udstillingsvindue for den næste bølge i dansk arkitektur.

 

Pop-up udstillinger

Se aktuelle pop-up udstilinger

Gratis adgang

Udstillingerne sætter spot på aktuelle problemstillinger, innovation og nye perspektiver på et samfund i konstant forandring.

 

 

Kommende udstillinger

Formgivning – BIG

12. juni – 20. oktober 2019

Danmarks helt egen stjernearkitekt Bjarke Ingels og hans virksomhed BIG er verdensberømte for deres legende, eksperimenterende og innovative arkitektur. Næste sommer fylder vi hele DAC med den største BIG udstilling nogensinde – installationer, modeller, film, prototyper og alt det, der inspirerer BIG til hele tiden at bryde grænserne for hvad arkitektur kan og vil.

Dorte Mandrup

1. marts – 26. maj 2019

I foråret 2019 åbner vi dørene for en af vor tids største danske arkitekter: Dorte Mandrup. I et sanseligt og forførende univers præsenteres du for Dorte Mandrups fantastiske arkitektur ved Vadehavet på den danske vestkyst og Ilulissat Isfjord i Grønland – og som begge er på UNESCOs liste over verdensarv. Oplev hvordan arkitektur formes af utrolige naturforhold.

Bæredygtige byer

Marts – maj 2019

I en tid, hvor verdens byer udvikler sig med voldsom hastighed, stiller vi skarpt på udviklingen af bæredygtige byer og FNs verdensmål # 11. Vi præsenterer en udstilling og et eventprogram, der giver unge en stemme i visionen om en bæredygtig byudvikling. Vær med, når unge bygger by ”live” og kalder til samtale om fællesskab, engagement, tilgængelighed, lighed, miljø & klima.

Permanent udstilling

Made in Denmark

Permanent udstilling

Gå på opdagelse i dansk arkitektur- og designhistorie.

Udstillinger ude i verden

Possible Spaces

25. maj – 26. november 2018
Sted: Venedig

Det danske bidrag til Arkitekturbiennalen i Venedig 2018 præsenterer en dansk tilgang til innovation igennem fire projekter udvalgt af kurator Natalie Mossin.

Our Urban Living Room

23. august 2018 – 30. november 2018
Sted: Helsinki

Udstillingen Our Urban Living Room går helt tæt på den toneangivende københavnske tegnestue COBE. Tegnestuen står bag blandt andet bag Israels Plads, The Silo og udviklingen af Nordhavn. I 2016 blev udstillingen med stor succes og rosende anmeldelser vist hos DAC. Nu er den rykket til Helsinki, hvor du kan opleve den på Laituri.

 

Tidligere udstillinger