Dansk Arkitektur Center

Udstillinger

Ove Arup and the Philosophy of Total Design

12. oktober 2018 – 17. februar 2019

Ove Arup står for ingeniørkunst i verdensklasse. Via prototyper, lydinstallationer, modeller, film og interaktive installationer giver vi dig et kig bag facaden på ikoniske byggerier som Sydney Opera House og Centre Pompidou i Paris.

Jørn Utzon – Horisont

7. november – 3. marts 2019

I 2018 ville Jørn Utzon være fyldt 100 år. Vi fejrer den danske stjernearkitekt med soloudstillingen ”Horisont”, der viser Utzons mange rejser og den nysgerrighed for fremmede kulturer, der prægede hans vidunderlige ikoniske arkitektur.

 

Klimabyer

5. december 2018 – 15. februar 2019
Gratis adgang

Klimabyer stiller skarpt på banebrydende bæredygtige initiativer indenfor byudvikling og arkitektur – i Danmark og globalt

Made in Denmark

Permanent udstilling

Gå på opdagelse i dansk arkitektur- og designhistorie.

 

Kommende udstillinger

Dorte Mandrup

13. marts – 26. maj 2019

Dorte Mandrup er en af vor tids største danske arkitekter. I et sanseligt univers vil du opleve, hvordan hendes arkitektur formes af utrolige naturforhold på Grønland og ved Vadehavet.

Bæredygtige byer

Marts – maj 2019

Ungdommen skal have en stemme i debatten om bæredygtige byer. Vær med, når unge bygger by ”live” og kalder til samtale om fællesskab, engagement, tilgængelighed, lighed, miljø & klima.

BIG – Formgivning

12. juni – 20. oktober 2019

Danmarks helt egen stjernearkitekt Bjarke Ingels og hans virksomhed BIG er verdensberømte for deres legende, eksperimenterende og innovative arkitektur. Og nu kan du opleve den største BIG-udstilling nogensinde. 

Alle udstillinger