Dansk Arkitektur Center

Udstillinger

Umistelige landskaber – af Dorte Mandrup

22. marts – 26. maj 2019

Dorte Mandrup er en af vor tids største danske arkitekter. I et sanseligt univers vil du opleve, hvordan hendes arkitektur formes af utrolige naturforhold på Grønland og ved Vadehavet.

Nutidens forbrug – Fremtidens problem

22. marts – 2. juni 2019

Ungdommen skal have en stemme i debatten om bæredygtige byer. Vær med, når unge bygger by ”live” og kalder til samtale om fællesskab, engagement, tilgængelighed, lighed, miljø & klima.

 

Kommende udstillinger

BIG presents FORMGIVING

12. juni – 20. oktober 2019

Den danske verdensstjerne Bjarke Ingels og hans virksomhed BIG er berømte for deres legende, eksperimenterende og innovative arkitektur. I DAC kan du nu opleve den største BIG-udstilling nogensinde.

Fang din by – i forandring

7. juni 2019 – 30. august 2019

Vores byer forandrer sig hver dag. Vi tilpasser os klimaet, transformerer gamle bygninger og skaber nye levende byrum. Men hvordan ser forandringerne ud med danskernes egne øjne? Det kan du nu opleve i årets udgave af fotoudstillingen Fang din by.

The Future Starts Here

8. november 2019 – 19. april 2020

Hvem vil leve for evigt? Oplev det nyeste inden for AI, robotteknologi og smart-design. Og se de fantastiske muligheder – men også faretruende udfordringer – som de nye superkræfter giver os.

Animation: Drew Berry, The Walter and Eliza Hall Institute of Medical Research. © E.O. Wilson Biodiversity Foundation

Snedkernes efterårsudstilling

8. november 2019 – 19. april 2020

Danmark er verdensmester i godt møbeldesign. Se hvordan vi bliver ved med at hæve det internationale niveau for eksperimenterende design og håndværk af ekstra høj kvalitet.

Alle udstillinger