Co-Evolution

Udstillingen, hvor unge arkitekter viser nyskabende forslag til fremtidens byudvikling i Kinas storbyer, er draget på verdensturne.

 

CO-EVOLUTION

Udstillingen, hvor unge arkitekter viser nyskabende forslag til fremtidens byudvikling i Kinas storbyer, vandt den prestigefulde Gyldne Løve på Venedig Biennalen i 2006 og drog på verdensturné i 2007 til bl.a. Beijing, Shanghai og São Paulo.

Dansk Arkitektur Center står bag CO-EVOLUTION. Et dansk/kinesisk samarbejde om bæredygtig byudvikling i Kina. En udstilling skabt af unge arkitekter fra CEBRA, EFFEKT, COBE og TRANSFORM i samarbejde med fire af Kinas største universiteter.

Resultatet er blevet til fire banebrydende og nytænkende forslag til hvordan fremtidens kinesiske byer kan se ud. Udstillingen er kurateret af den danske arkitekt Henrik Valeur og tegnestuen UiD og støttet af Kulturministeriet, Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg og Realdania. Carl Bro Group har ydet bistand på ingeniørområdet. Dansk Arkitektur Center er initiativtager bag CO-EVOLUTION.

×