Projektleder og facilitator til faglige aktiviteter

Dansk Arkitektur Center (DAC) søger en person med bred viden om byudvikling og strategisk byledelse, og med passion for at tilrettelægge og afvikle vidensaktiviteter for professionelle aktører.

Du kommer til at indgå i vores Sektor-team, som fokuserer på fagpersoners evne til at udvikle og implementere nye, værdiskabende løsninger inden for byggeri og byudvikling. Vi leverer ny viden og perspektiver gennem publikationer, artikler, podcasts, debatter, seminarer og studieture. Målet er at skabe aktiviteter med værdi for sektoren ift. de nationale politiske mål inden for klima og bæredygtighed.

Du kommer til at stå i spidsen for nogle af vores kurser i Strategisk Byledelse samt være medansvarlig for andre. Det betyder, at du skal have en indgående forståelse for hvordan kommunerne arbejder, for samfundets og byudviklingens problemstillinger og viden om de gode eksempler på løsninger fra Danmark eller internationalt.

Du skal være med til at tilrettelægge indholdet af seminarer og studieture samt facilitere aktiviteterne. Opgaverne spænder fra praktisk og koordinerende arbejde til at stå foran offentlige ledere og rammesætte, moderere, debattere, samle op og skabe rammerne for netværksopbygning.

Strategisk Byledelse er kompetenceudviklingsforløb for kommunale direktører, fagchefer og politikere med et mål om at styrke kompetencen til at udvikle og lede byer. Vi dykker ned i danske og internationale cases, analyseredskaber og strategiske greb til løsning af de udfordringer og muligheder, som danske kommuner står over for.

Foruden at arbejde med DACs Strategisk Byledelse-aktiviteter kommer du til at indgå i vores teams øvrige aktiviteter. Det kan være tilrettelæggelse og afvikling af debatter og podcasts eller sparring om udstillinger og artikler.

En arbejdsdag kan begynde med, at vi afvikler arrangementer om formiddagen og derefter optager podcast om eftermiddagen, mens vi ind imellem tilrettelægger nyt indhold. Så du skal have let ved at skabe overblik og struktur og evnen til at træffe beslutninger og eksekvere.

Det er en fordel hvis du:

  • Har en længere videregående relevant uddannelse og mindst nogle års erfaring – ideelt fra kommuner, men det kan også være alt fra en tegnestue til et mediehus, bureau, rådgivningsvirksomhed eller noget femte.
  • Har dokumenteret erfaring med projektledelse og tilrettelæggelse og eksekvering af arrangementer.
  • Har kendskab til og interesse i forskellige måder at formidle fagligt og debatterende på, så du kan være med til at gøre os endnu skarpere.
  • Har et godt netværk inden for den kommunale sektor, universiteterne eller byggebranchen.
  • Er klar og korrekt på skrift og i tale.
  • Er vant til at indgå i teams og god til at balancere hensyn og interesser på tværs af en organisation med mange forskellige aktiviteter.

Vi tilbyder:

  • At du bliver en del af en organisation, der arbejder for et højere mål.
  • Mulighed for at bruge og udvikle dit netværk blandt de aktører, der sætter retning for Danmarks fremtid.
  • Et inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi går op i det vi laver, og vi gør det sammen.
  • At du får din dagligdag i et levende hus, BLOX, midt på havnefronten, hvor vi hele året inviterer et bredt publikum ind til udstillinger, oplevelser og vores mange arrangementer.

Rammerne for stillingen er fleksible: Stillingen kan være fra 30 timer ugentligt til fuld tid. Løn efter kvalifikationer.

Læs mere om Strategisk Byledelse her: https://dac.dk/viden/professionelle/strategisk-byledelse/

Strategisk Byledelse er et partnerskab mellem Kommunalteknisk Chefforening, Kommunaldirektørforeningen og den filantropiske forening Realdania. DAC er udvikler og operatør.

Sådan søger du

Har du spørgsmål til stillingen som projektleder og facilitator til faglige aktiviteter, kan du kontakte seniorprojektlederne Lars Fjendbo Møller: lfm@dac.dk / 40 45 62 99 eller Bjarne E. Jensen: bej@dac.dk / 24 81 14 92.

Ansøgning, CV og eventuelt andet relevant materiale sendes til job@dac.dk.
Emnefelt: Projektleder og facilitator til faglige aktiviteter.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, men senest d. 1. februar 2022. Ansøgningsfrist er mandag, den 15. november 2021.