Når din
klasse
besøger
DAC

Foto: Rasmus Hjortshøj

Åbningstider

Alle dage: 10-18
Torsdag: 10-21

Som skoleklasse i Dansk Arkitektur Center (DAC) er jeres sikkerhed meget vigtig for os.

Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger og har indført en række tiltag, der gør det sikkert og forsvarligt at besøge os. Husk, at du som lærer og elev fra 15 år skal vise gyldigt coronapas og ID ved ankomst (med mindre du er fritaget).

Du skal booke dit undervisningsbesøg på forhånd – både ved besøg på egen hånd og ved undervisning med DAC-underviser. Skriv til os, hvis du planlægger et besøg eller har spørgsmål.

Kommer du med elever og besøger udstillingen på egen hånd, skal du være opmærksom på at klassen skal gå samlet under hele besøget og holde minimum 1 meters afstand til husets øvrige gæster.

Rene hænder

Under jeres besøg beder vi jer vaske hænder og bruge håndsprit jævnligt. Der er håndsprit til rådighed i hele DAC. Materiale anvendt i undervisningsbesøget rengøres efter jeres besøg eller står i karantæne forud for næste undervisningsbesøg.

Rutsjebanen og VR udstyr

Inden I ankommer vil vi bede jer forberede eleverne på, at man skal bruge håndsprit inden man tager rutsjebanen, og inden man bruger VR udstyret. Og nu vi har jeres opmærksomhed: Sig gerne til børnene, at de skal huske at give plads til de andre gæster i køen til de interaktive værker.

Vi glæder os til at se jer!