Retningslinjer

Som gæst i Dansk Arkitektur Center (DAC) er din sikkerhed meget vigtig for os. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger og har indført en række tiltag, der gør det sikkert og forsvarligt at besøge os. Husk at have mundbind på under hele dit besøg rundt i DAC, og jævnligt at benytte dig af håndsprit, som er tilgængeligt i alle rum.

Billetter

Vi anbefaler, at du køber din billet online inden besøget. Ved ankomst til DAC scanner vi din billet, og du får udleveret en entre-sticker, som skal bæres under hele besøget hos os. Hvis det ikke er muligt for dig at købe billet på forhånd, er du velkommen til at købe billet i vores reception Welcome. Så foretrækker vi betalingskort.

Hold afstand

DAC råder over meget plads, og vi holder øje med at vores gæster ikke samles for mange samme sted. I alle rum har vi opsat skilte, der tydeligt indikerer hvor mange personer, der må opholde sig i rummet ad gangen. Hvis et rum eller en installation er fyldt eller optaget, beder vi dig gå videre og komme tilbage og opleve rummet lidt senere.

Rene hænder

Under dit besøg beder vi dig vaske hænder og bruge håndsprit jævnligt. Der er håndsprit til rådighed i hele DAC.

Mundbind

Alle gæster over 12 år bære mundbind under hele besøget i Dansk Arkitektur Center. Allerede ved indgang i vores reception Welcome, beder vi dig bære mundbind. Når du besøger vores café, skal du også bære mundbind, undtaget når du sidder ned ved dit bord.

Du kan købe engangsmundbind ved indgangen til DAC - eller stofmundbind i vores Design Shop.

 

Rengøring

Vi har intensiveret rengøringen. Alle flader afsprittes og desinficeres løbende hele dagen.

Events og Konference

Når du deltager i et event eller en konference i DAC sørger vi for at der er god plads i lokalet, håndsprit let til gængeligt, og et passende antal deltagere. Vi følger myndighedernes retningslinjer og tilpasser vores rammer så vi lever op til krav og anbefalinger.

Til allersidst…

  • Hvis du føler dig sløj, eller har symptomer på sygdom, beder vi dig blive hjemme.
  • Under hele dit besøg beder vi dig holde mindst 1 meters afstand til andre gæster. Vis særligt hensyn til meget udsatte personer.
  • Host eller nys i dit ærme, ikke i dine hænder.
  • Undgå håndtryk og kram.
  • Hvis du har børn med, så tal sammen inden besøget om ikke at løbe i udstillingen eller på trapperne.

Vi glæder os til at se jer!