Information om
dit besøg i DAC

Foto: Rasmus Hjortshøj

Åbningstider

Alle dage: 10-18
Torsdag: 10-21

Billetpriser

Voksne: 95 kr
Børn (0-17 år): Gratis
Unge (18-25): 50 kr
Studerende: 70 kr

Som gæst i Dansk Arkitektur Center (DAC) er din sikkerhed meget vigtig for os.

Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger og har indført en række tiltag, der gør det sikkert og forsvarligt at besøge os. Husk, at du skal vise coronapas og ID ved ankomst. Vi opfordrer alle gæster til jævnligt at benytte sig af håndsprit, som er tilgængeligt i alle rum.

Billetter

Vi anbefaler, at du køber din billet online inden besøget. Ved ankomst til DAC beder vi dig vise coronapas og ID, som myndighederne anviser. Hvis det ikke er muligt for dig at købe billet på forhånd, er du velkommen til at købe billet i vores reception Welcome. Så foretrækker vi betalingskort.

Er du klubmedlem kan du også bestille en pladsbillet på forhånd, så du er sikker på at kunne besøge os i det tidsrum, der passer dig.

Hold afstand

DAC råder over meget plads, og vi holder styr på antal gæster i huset ad gangen. Herudover holder vi øje med, at vores gæster ikke samles for mange samme sted. I alle rum har vi opsat skilte, der tydeligt indikerer hvor mange personer, der må opholde sig i rummet ad gangen. Hvis et rum eller en installation er fyldt eller optaget, beder vi dig gå videre og komme tilbage og opleve rummet lidt senere.

Under dit besøg beder vi dig holde god afstand til andre gæster og udvise hensyn.

Rene hænder

Under dit besøg beder vi dig vaske hænder og bruge håndsprit jævnligt. Der er håndsprit til rådighed i hele DAC.

Coronapas

Ved ankomst til DAC fremvises coronapas og ID jævnfør myndighedernes anvisninger.

Børn under 15 år og personer der, enten af medicinske årsager eller som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, ikke bør få foretaget en covid-19-test, er undtaget fra kravet om at vise coronapas.

Vi glæder os til at se dig!