Studentermedhjælper til analyse og statistik

Dansk Arkitektur Center søger en datakyndig studentermedhjælper. Har du styr på kvantitativ metode, dataanalyse og statistik? Og har du en naturlig nysgerrighed på data, der gør, at du slet ikke kan lade være med at skrue på knapperne og få nye idéer? Så hører vi gerne fra dig!

Om jobbet

Din primære opgave bliver at udvikle og implementere kvantitative og kvalitative analyser for vores salg-, marketing- og kommunikationsafdeling. Hverdagen er alsidig og opgaverne afvekslende. Af faste opgaver kan nævnes:

  • Sikre antallet og kvaliteten af tilfredshedsmålinger (NPS)
  • Skabe undersøgelsesdesign og eksekvere kvalitative analyser og målinger for udstillinger og aktiviteter
  • Supportere BI- og CRM-opgaver i forhold til analyse og segmentering
  • Teste markedsføringskoncepter og -materiale online og offline

Din profil

Du læser på en relevant videregående uddannelse. Ideelt set er du på 3. år af studiet. Du har solide kompetencer inden for kvantitativ analyse og statistik, og du evner desuden den kvalitative metode. Du arbejder hjemmevant i Microsoft Excel, og du har gerne erfaring med webbaserede surveys, SQL-databaser og datavisualisering, f.eks. i Power BI. Du er en udadvendt holdspiller med gode samarbejdsevner, og så arbejder du selvstændigt, ansvarsbevidst og detaljeorienteret. Du er idérig og tager initiativ – og så er du nysgerrig på de indsigter, den gode dataanalyse kan give os. Som en del af et fagligt stærkt team, hvor vi hjælper hinanden med at markedsføre totaloplevelsen, kommer dine analyser nemlig til at understøtte arbejdet med at skabe den bedst mulige gæsteoplevelse for de besøgende i Dansk Arkitektur Center.

Vigtigst er det, at du er frisk på at tage fat dér, hvor behovet er, og at du kan håndtere komplekse opgaver og selv opsøge løsninger.

Ansættelsesforhold

Den ugentlige arbejdstid er op til 15 timer om ugen. Arbejdstiden aftaler vi sammen under hensyntagen til spidsperioder, eksaminer og lignende. Dit arbejdssted bliver Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, København K.

Ansøgningsfrist er 15. august 2021.
Samtaler afholdes løbende i anden halvdel af august måned.

Ansøgning og CV sendes til job@dac.dk.
Emnefelt: Studentermedhjælper til analyse og statistik.

Spørgsmål kan rettes til Mia Heil Rasmussen, Head of Sales, Marketing and Communications på mhr@dac.dk tlf. 4016 3332.

Om Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center er en international oplevelsesdestination, der gennem udstillinger, ture, debatter og workshops formidler, hvordan arkitektur og design skaber rammerne for vores liv.