Studiejob: Content & Community Manager

Kan du engagere og skabe god dialog på sociale medier? Har du øje for den gode historie og kan du omsætte den til video? Brænder du for dansk arkitektur og design? Så er du måske vores nye Content & Community Manager!

I rollen som Content & Community Manager skal du arbejde tæt sammen med vores Senior Digital Development Manager, og assistere med at udbrede kendskabet til Dansk Arkitektur Center på sociale medier. Du vil komme til at arbejde med produktion af indhold for at øge synligheden af DAC som et nyt moderne kulturelt mødested for alle kulturinteresserede – danske såvel som udenlandske.

Du kommer til at formidle DAC’s udstillinger, kulturtilbud og projekter om vigtige temaer såsom klimatilpasning, bæredygtighed, bedre byer, og hvordan arkitektur kan være med til at løse flere af verdens store udfordringer. Det er ikke nødvendigt, at du har kendskab til arkitektur og design på forhånd, men en interesse for feltet er naturligvis en fordel.

Din profil

  • Du har en forståelse for hvad der virker på social, og kan formulere dig fejlfrit, farverigt og kortfattet på dansk og engelsk.
  • Du brænder for at skabe dynamisk dialog og engagerende indhold, og formår at tilpasse tekst, billeder og videomateriale, så det har størst mulig effekt på de forskellige sociale kanaler.
  • Du har erfaring med at producere indhold (billeder, film, tekst) til social, føler dig godt hjemme i Photoshop, er vant til at bruge et kamera og kan stå for redigering af korte videoer i After Effects, Premiere Pro eller Final Cut Pro.
  • Du kan arbejde selvstændigt og følge kampagner til dørs fra idé og opslag til optimering og evaluering.

Vi forestiller os at du er i gang med en uddannelse indenfor marketing, kommunikation eller journalistik – formentlig på sidste år af din bachelor eller det første år af kandidaten. Vi hænger os ikke så meget i hvad du læser; det vigtigste er at du er en stærk, idérig og kreativ kommunikatør, der er passioneret omkring community opbygning og digital markedsføring.

Du bliver en vigtig del af et fagligt stærkt team, hvor vi hjælper hinanden med at markedsføre totaloplevelsen i Dansk Arkitektur Center og bl.a. bruger de digitale kanaler til at bygge bro til et publikum udenfor DAC.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning og CV til Senior Digital Development Manager, Karen Høgh, kho@dac.dk senest d. 3/1-2023. Samtaler holdes løbende.

Stillingen er et studiejob på 10- 15 timer/ugen

Arbejdssted: København

Om Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center er en international kulturattraktion for alle, der vil opleve og forstå, hvordan arkitektur og design skaber rammerne for vores liv. Vi bor i hjertet af København ved inderhavnen i den spektakulære bygning BLOX og er en del af Københavns Kulturkvarter. DAC skaber engagerende oplevelser og debat om arkitektur, design og byudvikling gennem udstillinger, ture, events, læring og netværk. Vi inviterer alle til tankevækkende vidensoplevelser, og giver friske perspektiver på arkitekturens evne til at skabe bedre leveforhold for de mange, vi sætter samarbejde på tværs af byggebranchen i scene og klæder både børn og voksne på til at se byer og arkitektur med nye øjne.

×