Dansk Arkitektur Center

Pop-up
udstillinger

Gratis adgang

Gå på opdagelse i mindre pop-up-udstillinger rundt i huset og på områderne omkring BLOX. Udstillingerne sætter spot på aktuelle problemstillinger, innovation og nye perspektiver på et samfund i konstant forandring.

#MyMirrorWindow

12. oktober – 9. november 2018
Bryghuspladsen

På Bryghuspladsen foran BLOX kan du nu opleve en fotoudstilling om dagslysets og vinduets betydning for vores oplevelser af arkitekturen. VILLUM Window Collection og DAC sætter løbende fokus på netop det emne gennem en række fotokonkurrencer. Konkurrencerne skal få os til at lægge mærke til vinduer og dagslys i vores hverdag – hjemme, på arbejdspladsen og på vores ferier.

Nye vinkler på mødet mellem mode og kunst

1. november – 31. december 2018
DAC Design Shop

Resten af året udgør DAC Design Shop rammen om ARTiiGs udstilling “Art and fashion as a public statement”. ARTiiGs mission er at bringe kunst til offentlige rum via mennesker.

FORSK!

2. november – 20. december 2018
DAC Passage

DAC stiller skarpt på ny arkitekturforskning i samarbejde med Arkitektskolen Aarhus. Hvordan influerer digitale teknologier arkitekturen, hvordan tilpasser vi byer til klimaforandringer og hvad er vores fælles bygningshistorie? Kom og oplev hvorfor arkitekter forsker, og hvad de forsker i.