Årskort til DAC

Køb et årskort til Dansk Arkitektur Center – mødestedet for arkitektur, design og bykultur i Danmark. Vi inviterer alle til tankevækkende vidensoplevelser og giver friske perspektiver på arkitekturens evne til at skabe bedre livskvalitet for de mange. Vi sætter samarbejde på tværs af byggebranchen i scene. Og klæder både børn og voksne på til at se på byer og arkitektur med nye øjne. Køb årskortet til dig selv – eller som gave – mens vi bor i Strandgade. Så får du kortet til nedsat pris. Og selvfølgelig med adgang til DAC i BLOX fra foråret 2018.

DAC Årskort

Med DAC Årskort får du fri adgang til et års forbrug af arkitektur og tankevækkende vidensoplevelser – først i Strandgade og fra foråret 2018 i BLOX.

Fordele ved DAC Årskort

 • Gratis entré til alle udstillinger
 • 10% rabat i DACs designshop og café
 • Invitation til udstillingsåbning i BLOX
 • VIP-invitationer til eksklusive events og udstillingsåbninger
 • Markante rabatter på en række udvalgte events
 • Gratis medlemskaffe eller te i caféen

(290 DKK i BLOX)

DAC Årskort +1

Del dine arkitekturoplevelser med en ven. Med DAC Årskort +1 får du adgang til alle de samme fordele som med DAC Årskort – du kan til gengæld invitere din mor, din underbo eller din gode ven med.

Fordele ved DAC Årskort +1

 • Gratis entré til alle udstillinger
 • 10% rabat i DACs designshop og café
 • Tag en ven med til udstillingsåbning i BLOX
 • VIP-invitationer til eksklusive events og udstillingsåbninger for to
 • Markante rabatter på en række udvalgte events
 • Gratis medlemskaffe eller te i caféen, når I kommer og besøger os

(390 DKK i BLOX)

DAC Årskort Sprout

DAC ÅRSKORT SPROUT (150 kr.)*
Bliv en del af et tværfagligt netværk og kickstart din karriere med et DAC Årskort SPROUT.
DAC Sprout er et fysisk og digitalt community eksklusivt for studerende og yngre professionelle. DAC Årskort SPROUT er for spirende talenter med et tværfagligt mind-set og en drøm om at skabe fremtidens smarte, bæredygtige byer. Vi tror på, at byernes komplekse udfordringer skal løses på tværs af fagligheder. DAC Sprout samler studerende inden for arkitektur, konstruktion, byudvikling, business og IT.

Årskortet giver dig adgang til talks, netværksaktiviteter og DACs spændende udstillingsunivers. Du får også adgang til at bruge BLOX som læsesal, til specialeskrivning eller til gruppemøder. Når du besøger BLOX får du naturligvis adgang til vores WIFI og vi byder på en kop filterkaffe i cafeen.

Fordele ved DAC Årskort Sprout:

 • Adgang til eksklusive DAC Sprout netværksarrangementer
 • Adgang til at gå på oplevelse i DACs udstillingsunivers
 • Adgang til BLOX – branchens nye mødested
 • En kop medlemskaffe, hver gang du besøger BLOX

DAC Sprout Årskort er for dig, som er studerende på en videregående uddannelse eller ung professionel under 30 år (ved købstidspunktet).

* Årskortet er digitalt, det er aktivt et år fra købsdato og kan bruges ved fremvisning af gyldigt studiekort eller ID. Prisen er en lanceringspris på 150 kr. (normalpris 350 kr.).

(350 DKK i BLOX)

Vi flytter til BLOX

I foråret 2018 åbner DAC i helt nye rammer. Vi flytter ind i BLOX – et spektakulært byggeri designet af den verdenskendte hollandske arkitektvirksomhed OMA med Rem Koolhaas i spidsen.
Du finder BLOX på havnefronten mellem Langebro og Den Sorte Diamant. Her inviterer vi alle til at gå på opdagelse i arkitektur, design og bæredygtig byudvikling via udstillinger, events, undervisning og guidede ture. Vi får også en helt ny designshop og en café med udeservering og smuk havneudsigt.

Læs mere om de forskellige fordele med årskort til DAC

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål om dit DAC Årskort. Spørg, når du besøger DAC, eller send os en mail på community@dac.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gratis entre til alle udstillinger et år fra købsdato
Med et årskort vil dørene i DAC altid være åbne for dig. 360 dage om året kan du derfor besøge os i Strandgade og fra foråret 2018 i BLOX.
10% rabat i vores café
DAC har en af de bedste udsigter ud over Københavns Havn. I vores café kan du derfor nyde både god mad og en vidunderlig udsigt. Du får 10% rabat, når du viser dit årskort. Der er altid varm kaffe eller te på kanden, vis dit årskort og slå dig ned.
10% rabat i vores designshop
I vores designshop kan du købe alt fra bøger til illustrationer og innovativt design. I shoppen får du også 10% rabat, når du har dit årskort med.
Medlemskaffe & te

Gratis medlemskaffe eller te kan hentes i DAC Café, her server vi gerne en god filterkaffe for vores medlemmer.
Det gælder én kop per besøg per kortholder.

Spring køen over
Med et årskort er du en ven af huset. Derfor kan du selvfølgelig springe køen over som medlem, så du kan komme hurtigere ind gennem adgang for medlemmer.
Invitationer til lukkede udstillingsåbninger
Hvert år arrangerer DAC flere større og mindre udstillinger. Har du et årskort, bliver du altid inviteret til de eksklusive udstillingsåbninger. Husk at du skal give dit ok, til at vi må sende dig nyheder og invitere dig, når du køber årskortet, klik her for at tilmelde dig.
VIP-invitationer til eksklusive events
Du vil som årskortholder altid blive inviteret før andre til særarrangementer og eksklusive events.
Rabatter på udvalgte events
Som årskortholder vil du modtage tilbud og automatisk blive tildelt rabatter på udvalgte events, når du køber en billet.
Børn og unge
Børn og unge under 18 år får gratis billet til DACs udstillinger. Til særlige arrangementer skal der betales indgang uanset alder.
Årskortet er personligt
Et årskort hos DAC er personligt, og derfor må kortet kun bruges af dets ejer.
Medlemskab
Årskortet til DAC gælder fra betalingsdagen og et år frem + løbende måned. Delvist benyttede medlemskaber refunderes ikke. Er medlemskabet en gave, kan det refunderes inden for 30 dage fra modtagelse under forudsætning af, at årskortet er ubenyttet.