Dansk Arkitektur Center

Årskort

Kom tættere på arkitekturen med DAC Årskort

Med DAC Årskort får du fri adgang til et års forbrug af arkitektur og tankevækkende oplevelser sammen med Dansk Arkitektur Center i BLOX. Du bliver en del af et fællesskab, hvor vi alle interesserer os for arkitektur, design og bykultur, og samtidig får du adgang til en lang række særlige fordele – heriblandt rabat og fri adgang til DAC Café

Vælg mellem

DAC Årskort
290 DKK

DAC Årskort +4
950 DKK

DAC Årskort +1
390 DKK

DAC Årskort Sprout*
150 DKK

Fordele

Gratis entre til alle udstillinger et år fra købsdato

Med et årskort vil dørene i DAC altid være åbne for dig. 360 dage om året kan du derfor besøge os i BLOX.

10% rabat i vores café

DAC har en af de bedste udsigter ud over Københavns Havn. I vores café kan du derfor nyde både god mad og en vidunderlig udsigt. Du får 10% rabat, når du viser dit årskort.

10% rabat i vores designshop

I vores designshop kan du købe alt fra bøger til illustrationer og innovativt design. I shoppen får du også 10% rabat, når du har dit årskort med.

Medlemskaffe & te

Alle vores medlemmer kan hente gratis filterkaffe eller te i DAC Café. Det gælder én kop per besøg per kortholder + det antal ledsagere, kortet tillader.

Spring køen over

Med et årskort er du en ven af huset. Derfor kan du selvfølgelig springe køen over som medlem, så du kan komme hurtigere ind.

Invitationer til lukkede udstillingsåbninger

Hvert år arrangerer DAC flere større og mindre udstillinger. Har du et årskort, bliver du inviteret med til de eksklusive udstillingsåbninger. Husk, at du skal give dit ok til, at vi må sende dig nyheder og invitationer via e-mail. Klik her for at tilmelde dig.

VIP-invitationer til eksklusive events

Du vil som årskortholder blive inviteret før andre til særarrangementer og eksklusive events.

Rabatter på udvalgte events

Som årskortholder vil du modtage tilbud og automatisk blive tildelt rabatter på udvalgte events, når du køber en billet.

Fordele hos andre kulturinstitutioner

Et DAC Årskort giver dig også gratis adgang til Den Sorte Diamants udstillinger året rundt. Med udgangspunkt i Det Kgl. Biblioteks enorme samlinger viser Den Sorte Diamant skiftende udstillinger indenfor fotokunst, kulturhistorie og bladtegning.

Børn og unge

Børn og unge under 18 år får gratis billet til DACs udstillinger. Til arrangementer skal der betales indgang uanset alder.

Årskortet er personligt

Et årskort hos DAC er personligt, og derfor må kortet kun bruges af dets ejer.

Medlemskab

Årskortet til DAC gælder fra betalingsdagen og et år frem. Delvist benyttede medlemskaber refunderes ikke. Er medlemskabet en gave, kan det refunderes inden for 30 dage fra modtagelse under forudsætning af, at årskortet er ubenyttet.

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål om dit DAC Årskort. Spørg, når du besøger DAC, eller send os en mail på community@dac.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.