Dansk Arkitektur Center

Community

Mød danske og internationale stjernearkitekter og fagprofiler, og skab netværk på tværs af branchen. Hør danske og internationale eksperter fortælle om bæredygtig byudvikling og find inspiration fra byer i hele verden, når vi formidler faglig viden gennem cases, interviews, talks og masterclasses.

Strategisk Byledelse

Strategisk Byledelse giver inspiration og værktøjer til strategisk byledelse i danske kommuner. Kompetenceudviklingsforløbet henvender sig til hhv. kommunale direktører, fagchefer og politikere og giver adgang til danske og internationale cases, analyseredskaber og strategiske greb til løsning af de udfordringer og muligheder, som danske kommuner står over for.

Sustainable Build

Sustainable Build har til formål at fremme vækst inden for bæredygtigt byggeri. Det sker ved øget innovation, vidensdeling og forbedrede samarbejdsrelationer, som skal styrke den danske byggebranches konkurrenceevne på et stigende globalt marked for bæredygtigt byggeri.

Master Classes

Hvordan kan og skal vores komplekse verden forme sig i fremtiden? Og vil du være med til at forme den og give forandringerne retning? Danske virksomheder står over for et paradigmeskift afledt af teknologi, kunstig intelligens og digitalisering og vi er nødt til at spørge os selv hvilken rolle vi skal indtage i fremtiden. Kan vi med teknologien imødekomme de mange globale udfordringer og skabe bæredygtige løsninger?