Dansk Arkitektur Center

Sprout

DAC Sprout er spirende talenters mødested

Gennem online og fysiske møder, tilbyder Sprout en platform hvorfra viden og nye idéer formidles, debatteres og udvikles. Som Sprouter kan du deltage i faglige arrangementer, møde toneangivende fagfolk i branchen, blive inspireret i DAC-udstillingerne og drikke en kop kaffe med andre, der brænder ligeså meget for byer, byudvikling og bæredygtighed, som du gør. Sammen får I sikkert en god idé og tester den i samarbejde med virksomheder og fagfolk i branchen.

Hop med på vognen, hvis du er studerende eller nyuddannet, dedikeret, nysgerrig og i øvrigt gerne vil kickstarte din professionelle karriere!

Er du en Sprouter?

Sprout består af et tværfagligt økosystem af Danmarks mest kreative spirende talenter. Studerende og nyuddannede med interesse for byudvikling, vores byer og boliger, måder at bo på, og hvordan det gøres bæredygtigt? – dét er blot et lille udsnit af, hvad sprouterne samles om. Sprout er typisk en samling af fagområderne: arkitektur, byggeri, byplanlægning, design, økonomi og sociologi. Sprout er hele tiden i udvikling, og derfor springer flere og flere fagligheder med ombord. Surprise us!

Sprout årskort

DAC Årskort Sprout giver dig adgang til talks, netværksaktiviteter og DACs spændende udstillingsunivers. Når du besøger BLOX får du naturligvis adgang til vores WIFI og vi byder på en kop filterkaffe i caféen.

DAC Årskort Sprout
150 DKK

Fordele

Adgang til eksklusive DAC Sprout netværksarrangementer
Gratis entré til alle udstillinger et år fra købsdato

Med et årskort vil dørene i DAC altid være åbne for dig. 360 dage om året kan du derfor besøge os i BLOX.

10% rabat i vores café

DAC har en af de bedste udsigter ud over Københavns Havn. I vores café kan du derfor nyde både god mad og en vidunderlig udsigt. Du får 10% rabat, når du viser dit årskort.

10% rabat i vores designshop

I vores designshop kan du købe alt fra bøger til illustrationer og innovativt design. I shoppen får du også 10% rabat, når du har dit årskort med.

Medlemskaffe & te

Alle vores medlemmer kan hente gratis filterkaffe eller te i DAC Café. Det gælder én kop per besøg per kortholder + det antal ledsagere, kortet tillader.

Spring køen over

Med et årskort er du en ven af huset. Derfor kan du selvfølgelig springe køen over som medlem, så du kan komme hurtigere ind.

Invitationer til lukkede udstillingsåbninger

Hvert år arrangerer DAC flere større og mindre udstillinger. Har du et årskort, bliver du inviteret med til de eksklusive udstillingsåbninger. Husk, at du skal give dit ok til, at vi må sende dig nyheder og invitationer via e-mail. klik her for at tilmelde dig.

VIP-invitationer til eksklusive events

Du vil som årskortholder blive inviteret før andre til særarrangementer og eksklusive events.

Rabatter på udvalgte events

Som årskortholder vil du modtage tilbud og automatisk blive tildelt rabatter på udvalgte events, når du køber en billet.

Årskortet er personligt

Et årskort hos DAC er personligt, og derfor må kortet kun bruges af dets ejer.

Medlemskab

Årskortet til DAC gælder fra betalingsdagen og et år frem. Delvist benyttede medlemskaber refunderes ikke. Er medlemskabet en gave, kan det refunderes inden for 30 dage fra modtagelse under forudsætning af, at årskortet er ubenyttet.