Netværk

Mød danske og internationale stjernearkitekter og fagprofiler, skab netværk og få ny viden om arkitektur, byggeri og innovation gennem talks, publikationer og cases. Hør danske og internationale eksperter fortælle om bæredygtig byudvikling og find inspiration fra byer i hele verden, når vi gennem cases, interviews, talks og masterclasses formidler faglig viden.

BYG EVENTS

BYG EVENTS sætter fokus på samarbejde mellem byggeriets fagligheder. Med vores arrangementer dykker vi ned i byggeriets faser og processer og giver inspiration og værktøjer til de operationelle udfordringer, vi oplever i vores dagligdag.

STRATEGISK BYLEDELSE

STRATEGISK BYLEDELSE giver inspiration og værktøjer til strategisk byledelse i danske kommuner. Kompetenceudviklingsforløbet henvender sig til hhv. kommunale direktører, fagchefer og politikere og giver adgang til danske og internationale cases, analyseredskaber og strategiske greb til løsning af de udfordringer og muligheder, som danske kommuner står over for.

SUSTAINABLE BUILD

SUSTAINABLE BUILD har til formål at fremme vækst inden for bæredygtigt byggeri. Det sker ved øget innovation, vidensdeling og forbedrede samarbejdsrelationer, som skal styrke den danske byggebranches konkurrenceevne på et stigende globalt marked for bæredygtigt byggeri.

Sprout

Sprout er for dig, der er ved at uddanne eller udvikle dig fagligt og professionelt inden for byggeri, byudvikling og arkitektur.