Netværk

Mød danske og internationale stjernearkitekter og fagprofiler, og skab netværk på tværs af branchen. Hør danske og internationale eksperter fortælle om bæredygtig byudvikling og find inspiration fra byer i hele verden, når vi formidler faglig viden gennem cases, interviews, talks og masterclasses.

Sprout

Gennem online og fysiske møder, tilbyder Sprout en platform hvorfra viden og nye idéer formidles, debatteres og udvikles. Hop med på vognen – bliv sprouter!

STRATEGISK BYLEDELSE

STRATEGISK BYLEDELSE giver inspiration og værktøjer til strategisk byledelse i danske kommuner. Kompetenceudviklingsforløbet henvender sig til hhv. kommunale direktører, fagchefer og politikere og giver adgang til danske og internationale cases, analyseredskaber og strategiske greb til løsning af de udfordringer og muligheder, som danske kommuner står over for.

SUSTAINABLE BUILD

SUSTAINABLE BUILD har til formål at fremme vækst inden for bæredygtigt byggeri. Det sker ved øget innovation, vidensdeling og forbedrede samarbejdsrelationer, som skal styrke den danske byggebranches konkurrenceevne på et stigende globalt marked for bæredygtigt byggeri.

BYG EVENTS

BYG EVENTS sætter fokus på samarbejde mellem byggeriets fagligheder. Med vores arrangementer dykker vi ned i byggeriets faser og processer og giver inspiration og værktøjer til de operationelle udfordringer, vi oplever i vores dagligdag.