Sprout

Sammen skaber vi fremtidens bæredygtige byer og byløsninger. Sprout er spirende talenters mødested. Gennem online og fysiske møder, tilbyder Sprout en platform hvorfra viden og nye idéer formidles, debatteres og udvikles. Hop med på vognen – bliv sprouter!

DAC Sprout er spirende talenters mødested. Gennem online og fysiske møder tilbydes en platform, hvorfra viden og nye idéer formidles, debatteres og udvikles.

Som Sprouter kan du deltage i faglige arrangementer, møde toneangivende fagfolk i branchen, blive inspireret i DAC-udstillingerne og drikke en kop kaffe med andre, der brænder ligeså meget for byer, byudvikling og bæredygtighed, som du gør. Sammen får I sikkert en god idé og tester den i samarbejde med virksomheder og fagfolk i branchen.

Hop med på vognen, hvis du er studerende eller nyuddannet, dedikeret, nysgerrig og i øvrigt gerne vil kickstarte din professionelle karriere!

DAC ÅRSKORT SPROUT (150 kr.)*

Årskortet giver dig adgang til talks, netværksaktiviteter og DACs spændende udstillingsunivers. Du får også adgang til at bruge BLOX som læsesal, til specialeskrivning eller til gruppemøder. Når du besøger BLOX får du naturligvis adgang til vores WIFI og vi byder på en kop filterkaffe i cafeen.

Fordele ved DAC Årskort Sprout:

  • Adgang til eksklusive DAC Sprout netværksarrangementer
  • Adgang til at gå på oplevelse i DACs udstillingsunivers
  • Adgang til BLOX – branchens nye mødested
  • En kop medlemskaffe, hver gang du besøger BLOX

DAC Sprout Årskort er for dig, som er studerende på en videregående uddannelse eller ung professionel under 30 år (ved købstidspunktet).

* Årskortet er digitalt, det er aktivt et år fra købsdato og kan bruges ved fremvisning af gyldigt studiekort eller ID. Prisen er en lanceringspris på 150 kr. (normalpris 350 kr.).

Sproutere

Sprout består af et tværfagligt økosystem af Danmarks mest kreative spirende talenter. Studerende og nyuddannede med interesse for byudvikling, vores byer og boliger, måder at bo på, og hvordan det gøres bæredygtigt? – dét er blot et lille udsnit af, hvad sprouterne samles om. Sprout er typisk en samling af fagområderne: arkitektur, byggeri, byplanlægning, design, økonomi og sociologi. Sprout er hele tiden i udvikling, og derfor springer flere og flere fagligheder med ombord. Surprise us!