Læring

Vi følger myndighedernes retningslinjer for at undgå coronasmitte. Læs hvad det betyder for dit besøg i Dansk Arkitektur Center.

Har du spørgsmål?

Luise J. Holm-Rathje
Undervisnings- og udviklingsansvarlig
Tlf.: 31545138 / mail: ljr@dac.dk

Planlæg dit besøg

Godt at vide inden du besøger os.

Dansk Arkitektur Center tilbyder det mest omfattende udbud af undervisningsforløb og -materialer inden for arkitektur og byudvikling rettet mod børn og unge.

I Dansk Arkitektur Center inviterer vi børn og unge til tankevækkende undervisningsaktiviteter og klæder dem på til at se på byer og arkitektur med nye øjne.

I vores arkitekturundervisning skærper vi elevernes opmærksomhed på arkitektur, byggeri og byudvikling og giver dem redskaber og sprog til at håndtere problemstillinger i faget. Vi styrker elevernes evne til selv at påvirke, hvordan arkitektur og byer udvikler sig omkring dem – både nu og i fremtiden.

Vi inddrager lokale og virkelighedsnære problemstillinger, som kan motivere eleverne i deres læring. I vores pædagogik arbejder vi med situeret og stedsrelateret læring, som vi udfolder i en lang række arbejdsmetoder fra designproces og mock-ups til byrumsanalyser og digitale værktøjer. 

to piger der kigger gennem en glasplade

Mærk arkitekturen

Hvordan bruger vi vores sanser, når arkitektur skal opleves? Denne byvandring giver eleverne redskaber til at forstå den arkitektur de omgås hver dag, og som er rammen om deres liv.

Undervisningsforløb