Læring

Midlertidigt lukket

Vi holder midlertidigt lukket pga. coronavirus efter myndighedernes opfordring.

Alle ture og events i perioden er aflyst. Men vi har masser af lækkert digitalt indhold om arkitektur og design, som du har gratis adgang til. Lyt til podcasts, undersøg prisvindende arkitektur cases i vores app eller udforsk den populære BIG-udstilling FORMGIVING i en virtuel version.

Vi glæder os til igen at kunne byde dig velkommen.

Har du spørgsmål?

Luise J. Holm-Rathje
Undervisnings- og udviklingsansvarlig
Tlf.: 31545138 / mail: ljr@dac.dk

Planlæg dit besøg

Godt at vide inden du besøger os.

Dansk Arkitektur Center tilbyder det mest omfattende udbud af undervisningsforløb og -materialer inden for arkitektur og byudvikling rettet mod børn og unge.

I Dansk Arkitektur Center inviterer vi børn og unge til tankevækkende undervisningsaktiviteter og klæder dem på til at se på byer og arkitektur med nye øjne.

I vores arkitekturundervisning skærper vi elevernes opmærksomhed på arkitektur, byggeri og byudvikling og giver dem redskaber og sprog til at håndtere problemstillinger i faget. Vi styrker elevernes evne til selv at påvirke, hvordan arkitektur og byer udvikler sig omkring dem – både nu og i fremtiden.

Vi inddrager lokale og virkelighedsnære problemstillinger, som kan motivere eleverne i deres læring. I vores pædagogik arbejder vi med situeret og stedsrelateret læring, som vi udfolder i en lang række arbejdsmetoder fra designproces og mock-ups til byrumsanalyser og digitale værktøjer. 

Kids’ City
undervisningsforløb

Frem til 10. maj tilbyder vi undervisningsforløb koblet til vores udstilling Kids’ City. Booker du mere end ét forløb, er første forløb gratis. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

    DM i tegning

    Mandag den 4. maj 2020 slår Dansk Arkitektur Center dørene op for DM i Tegning on tour.

    Undervisningsforløb