Undervisning

Har du spørgsmål til indhold?

Luise J. Holm-Rathje
Undervisnings- og udviklingsansvarlig
Tlf.: 31545138 / mail: ljr@dac.dk

Dansk Arkitektur Center tilbyder det mest omfattende udbud af undervisningsforløb inden for arkitektur og byudvikling rettet mod børn og unge.

I Dansk Arkitektur Center inviterer vi børn og unge til tankevækkende undervisningsaktiviteter og klæder dem på til at se på byer og arkitektur med nye øjne.

I vores arkitekturundervisning skærper vi elevernes opmærksomhed på arkitektur, byggeri og byudvikling og giver dem redskaber og sprog til at håndtere problemstillinger i faget. Vi styrker elevernes evne til selv at påvirke, hvordan arkitektur og byer udvikler sig omkring dem – både nu og i fremtiden.

Vi inddrager lokale og virkelighedsnære problemstillinger, som kan motivere eleverne i deres læring. I vores pædagogik arbejder vi med situeret og stedsrelateret læring, som vi udfolder i en lang række arbejdsmetoder fra designproces og mock-ups til byrumsanalyser og digitale værktøjer. 

Om undervisning

Bliv klogere på vores undervisningsforløb i vores folder.

Planlæg dit besøg

Godt at vide inden du besøger os.

Educatorium

I Educatoriums eventyrlige arkitekturunivers åbnes arkitektens redskabskasse for alle børn og unge.

I Educatorium kan du opleve på egen krop, hvad der sker, når arkitekturen fx er ‘ude af skala’. Sæt sanserne i spil, lad dig inspirere af arkitekttegninger og -modeller og prøv selv kræfter med at tegne, bygge og designe.

Undervisningsforløb